|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bildim, geldiğinde, sadece, vazgeçmeyi, zamanı |
![]() |
Sadece Zamanı Geldiğinde Vazgeçmeyi Bildim !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadece Zamanı Geldiğinde Vazgeçmeyi Bildim !!!Ne hesabını veremeyeceğim bir günüm oldu Ne de vicdanımı lekeleyen bir geçmişim Ne hissettiysem onu söyledim onu yaşadım ![]() ![]() ![]() Yaşadığım bir tek andan bile pişmanlık duymadım Asla keşkelerim olmadı Hiçbir zaman kendimle vicdan mahkemesi yapmak zorunda kalmadım Karşıma bazen gerçek yüzler ![]() Ama olsun ben yine sadece hislerimle yaşadım ![]() ![]() ![]() Asla sevmediğim birine seni seviyorum demedim ![]() Ya da asla birini severken karşılığını beklemedim ![]() ![]() ![]() Dostluğuma değer biçmedim ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdiysem sonuna kadar gittim Bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim ![]() Bazen çok kırıldım ![]() Ama hata insana mahsustur dedim Affettim ![]() ![]() ![]() Kimileri birden fazla kırdılar kalbimi ama ben onları yinede affettim ![]() ![]() ![]() Onlar belki beni saflıkla yargıladılar ![]() ![]() Ama asıl unuttukları şuydu Ben aldanmadım ![]() Aldanan her zaman kendileri oldular ama bunu anlayamadılar ![]() ![]() ![]() Bir İnsan Kaybının ne olduğu bilemedikleri için Kaybetmek onlar için bir alışkanlık haline geldi ![]() ![]() ![]() Oysa ben hiç insan kaybetmedim ![]() ![]() ![]() Sadece zamanı geldiğinde vazgeçmeyi bildim !!! |
![]() |
![]() |
|