![]() |
Gül Tenini Üşütmüş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Tenini ÜşütmüşGül tenini üşütmüş, Yanılmıyorsam! Yazı geri istiyor Güzellik fenomeni si, buz kristallerinde Ay düşmüş yüreğinin içine ![]() ![]() Şimdi, melek olmak istiyor ![]() * Dündü, kuzey yarım küreye bakarken Gözlerim, yıldızların kıvılcımlarını kırptı Ant olsun ![]() ![]() Kırmızı titredi ve nurun bana göz kırptı * Şöyle bir misal getirip hayallerimizde Cenneti yeniden kuralım mı dersin! ![]() ![]() Sen bana huri be sana gılman ![]() Nefes almadan bozulmasın diye ![]() Öylece duralım! Duralım mı dersin? * Gece yürüyüşümü bu bedensizliğe sürünüşüm Sür manşet nefretine duçar olmuş, sefil görünüşüm Ya yeni diriliyorum, yada yıl dönümüdür çoktan ölmüşüm Halbuki, ben seni bebek tebessümlerinde görmüştüm ![]() * Ben seni bir fırıldağın pervanesinde de görmüştüm Saçlarını sıfırdan alarak çaresizliğe tuzak kurmuştun Makberin soğukluğundan sineni çekmek isterken Sen naçiz edanla, gönlüme gürzünü vurmuştun ![]() ![]() * Öç alan ızdıraplardan boğulmaya ramaktı Çiçekleri dikenlerle derleyip, başına taç edip taktı Hani demiştim! Nigar, vakit uyanık olma vakti O bir hışımla, bütün gemileri yakmaya kalktı * Sen yine umutları bin parçaya bölmüştün Oysa, imdadıma yetişen masum gülüştün Azarlanmışlığımla, ellerimi Yaratana açtığımda Sonra yine ![]() ![]() ![]() ![]() * Ne kadar kanamışım meğer ![]() Ucunu bağlamadığın sargılarımla İrdelenmiş beklemeleri yaşarken Sen yoktun, yokken bile ![]() Hep seninle kalmışım |
![]() |
![]() |
|