![]() |
Gül Tenini Üşütmüş
Gül tenini üşütmüş, Yanılmıyorsam! Yazı geri istiyor Güzellik fenomeni si, buz kristallerinde Ay düşmüş yüreğinin içine.., Şimdi, melek olmak istiyor., * Dündü, kuzey yarım küreye bakarken Gözlerim, yıldızların kıvılcımlarını kırptı Ant olsun.., Seni hatırladım, kuzu kuzu Kırmızı titredi ve nurun bana göz kırptı * Şöyle bir misal getirip hayallerimizde Cenneti yeniden kuralım mı dersin! .. Sen bana huri be sana gılman., Nefes almadan bozulmasın diye., Öylece duralım! Duralım mı dersin? * Gece yürüyüşümü bu bedensizliğe sürünüşüm Sür manşet nefretine duçar olmuş, sefil görünüşüm Ya yeni diriliyorum, yada yıl dönümüdür çoktan ölmüşüm Halbuki, ben seni bebek tebessümlerinde görmüştüm., * Ben seni bir fırıldağın pervanesinde de görmüştüm Saçlarını sıfırdan alarak çaresizliğe tuzak kurmuştun Makberin soğukluğundan sineni çekmek isterken Sen naçiz edanla, gönlüme gürzünü vurmuştun.., * Öç alan ızdıraplardan boğulmaya ramaktı Çiçekleri dikenlerle derleyip, başına taç edip taktı Hani demiştim! Nigar, vakit uyanık olma vakti O bir hışımla, bütün gemileri yakmaya kalktı * Sen yine umutları bin parçaya bölmüştün Oysa, imdadıma yetişen masum gülüştün Azarlanmışlığımla, ellerimi Yaratana açtığımda Sonra yine., Sen avuçlarıma düştün... * Ne kadar kanamışım meğer., Ucunu bağlamadığın sargılarımla İrdelenmiş beklemeleri yaşarken Sen yoktun, yokken bile., Hep seninle kalmışım |