Son Nefesimi Senin Yanında Alayım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Son Nefesimi Senin Yanında AlayımZordur sevmeler ![]() Ölümle yasam arasındaki ince cizgiye benzer sevgiler![]() Ayrılıklarda ölümü mutluluklarda ise en güzel sevgi diye bilirsin![]() Acılarının icinde bile yarınlarındaki mutluluklarına bir mumısıgı yak![]() Yasadıgın mutlulukları kendine kar say![]() Cünkü hayat o kadar kısa ki zamanın vuslatında nerde ne zaman bu dünyadan gidecegimiz belli degil![]() BU gece yıldız yıldız düsecegim avuclarına ![]() Bir yagmur danesi olup damla damla tenine düsecegim![]() Sadece simdi seviyor ve seviliyorsan sende sev seni senden cok seveni![]() Sevgi varsa eger kalbinde ne gecmisindeki pişmanlıkları hatırla ne de gelecegindeki günler bekle![]() Sadece bugündeki mutlulukların icindeki ben deki sevgilerine sarıl![]() Delice arzuladıgın ve kollarında olmaktan pişman olmadıgın ve sesini duydugunda titredigin ve gözlerin icine bakmaktan usanmadıgın birisine sevginin en güzelini yani kalbini ver![]() Ellerini acıp seni sen diye bekleyeni sende bekletme![]() ![]() Hadi bu gece sarıl mutluluklarındaki en güzel sevdigine ![]() Rüyalara uzanıp hic kalkmayalım![]() Sabah kalktıgımızda senin gül yüzünle güne merhaba diyecegim![]() Sen uyurken bu kentin en güzel ciceklerini toplayıp yatagına serecegim![]() Geçecegin tüm yollara ugrayıp mutluluklarla süsleyecegim![]() Yazdıgım tüm siirlerde sana ait birseyler var![]() Her kelimede ayrı sevdim seni![]() ![]() Gece kabuslardan uıyanıp aglarsam gözbebeklerimdeki gözyaslarımı siler misin? Sabah uyandıgında tatlı sesinden seni seviyorum canım diye seslenir misin ? Bu gece gitme kal yanımda ![]() Senin dizlerinde uyuyakalayım![]() senin sevginde yasayayım![]() Son nefesimi senin yanında alayım![]() ![]() |
|
|
|