![]() |
Son Nefesimi Senin Yanında Alayım
Zordur sevmeler..Ölümle yasam arasındaki ince cizgiye benzer sevgiler..Ayrılıklarda ölümü mutluluklarda ise en güzel sevgi diye bilirsin..Acılarının icinde bile yarınlarındaki mutluluklarına bir mumısıgı yak..Yasadıgın mutlulukları kendine kar say..Cünkü hayat o kadar kısa ki zamanın vuslatında nerde ne zaman bu dünyadan gidecegimiz belli degil. BU gece yıldız yıldız düsecegim avuclarına..Bir yagmur danesi olup damla damla tenine düsecegim..Sadece simdi seviyor ve seviliyorsan sende sev seni senden cok seveni..Sevgi varsa eger kalbinde ne gecmisindeki pişmanlıkları hatırla ne de gelecegindeki günler bekle..Sadece bugündeki mutlulukların icindeki ben deki sevgilerine sarıl..Delice arzuladıgın ve kollarında olmaktan pişman olmadıgın ve sesini duydugunda titredigin ve gözlerin icine bakmaktan usanmadıgın birisine sevginin en güzelini yani kalbini ver..Ellerini acıp seni sen diye bekleyeni sende bekletme.. Hadi bu gece sarıl mutluluklarındaki en güzel sevdigine..Rüyalara uzanıp hic kalkmayalım..Sabah kalktıgımızda senin gül yüzünle güne merhaba diyecegim..Sen uyurken bu kentin en güzel ciceklerini toplayıp yatagına serecegim..Geçecegin tüm yollara ugrayıp mutluluklarla süsleyecegim..Yazdıgım tüm siirlerde sana ait birseyler var..Her kelimede ayrı sevdim seni.. Gece kabuslardan uıyanıp aglarsam gözbebeklerimdeki gözyaslarımı siler misin? Sabah uyandıgında tatlı sesinden seni seviyorum canım diye seslenir misin ? Bu gece gitme kal yanımda..Senin dizlerinde uyuyakalayım..senin sevginde yasayayım..Son nefesimi senin yanında alayım.. |