![]() |
Gülen Gözlerimi Geri Verebilirmisin? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülen Gözlerimi Geri Verebilirmisin?![]() Eğlenmek için ne müziğe ne de dansa ihtiyacım vardı ![]() camlarını açıp, gün ışığının odama rengarenk süzülmesinden oyunlar yaratırdım kendime ![]() gölgesinde renkli ışıklarla giydirirdim parmaktan bebekleri ![]() düştüğünde ayaklarım, bulutların arkasında ki güneşi bile görebilecek kadar dolu bakıyordum dünyaya ![]() aksine ışıl ışıl parlıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() seni seviyordum ya, bu bir ömre bedeldi ![]() Seni sevdikçe kendimi daha çok hayata dost eder olmuştum ![]() kırgınlıklarımı, tüm kızgınlıklarımı, kadere küslüğümü bile unutmuştum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günler geceler öylece akıp gidiyordu ![]() duyguyla nereye gittiğimi görmeden, sarhoş gibi dolanıp duruyordum ![]() Zamanın hainliğini, kurduğu tuzakları göremeyecek kadar kaptırmıştım kendimi sevdaya ![]() yüreğimi ![]() Sevgili hiç olmadığı kadar uzaklara düşmüş, gözlerim ufuklarda yalnızlıkla oynaşır olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olmalıydı sevgilinin yüreği ![]() ![]() sığacak kadardı ![]() ![]() Buzları kırar, altından taptaze filizlere ulaşırdı ![]() yürekli olmak demekti, mert olmak, dimdik durmak demekti ![]() ![]() ![]() isterdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kere sevgilinin yüreği ![]() ![]() ![]() Yalnızlığa alışmaya çabaladım önceleri ![]() ![]() ![]() yine sever diye umuyordum ![]() yalnızlığın dikenli sarmaşıkları bedenimi ![]() kanıyordu ama hala seviyordum ![]() ![]() ![]() olmamalıydı ![]() ![]() ![]() borcumu ödeyebilirdim ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bekledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mevsimler geldi geçti, ama sevgili asla gelmedi ![]() geçirdi sevdaya aç yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() gelmeyeceğini ![]() ![]() ![]() gömülmüştü ![]() koynunda besleyen bakışları düşledikçe, sızlayan yüreğimi satmayı bile denedim ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi bir ben, bir de sızlayan yüreğim var ![]() ![]() ![]() de ben onun sızısını dindirebilirim ![]() dokunamayacağım kadar geride kaldı ![]() bıraktı ![]() " Şimdi söyle bana sevgili ![]() ![]() ![]() sızıdan kurtarabilir misin ![]() ![]() ![]() misin ![]() ![]() ![]() yüreğe yeniden aşkı tattırabilir misin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|