![]() |
Ben Yine Sana Susadım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Yine Sana SusadımDün gece ben yine sana susadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kalktım yanına geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yine öptüm seni acıyan yerlerinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir ölümün gizli bekçisi oldum yine ![]() ![]() ![]() gitmene izin vermedi yüreğim ![]() ![]() ![]() herşey yarım kalmışken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daha içimden geldiği gibi doyasıya canım diyemeden vermeye razı değildim seni ![]() ![]() ![]() Ne oldu anlamadım henüz ![]() ![]() ![]() ben kimseyi bu denli çok bu denli yasak sevmedim ![]() ![]() ![]() sevdim çünkü yasaktın kalbime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() artık sevgi yoktu yüreğime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine en saf duygularla sevdim ![]() ![]() ![]() kalbimi rahat bırakacağım istediğini sevsin nasılsa yüreğim sevdi seni eğer bir gün olurda gidersen o atsın kendini köprülerden ![]() ![]() ![]() ben kimseye bu kadar uzun yazmadım bitmek tükenmek bilmeyerek ![]() ![]() ![]() yazdıkça yazasım geliyor tüm gecelerim feda olsun sana ![]() ![]() ![]() İlk defa benimsin dedin ve ben iilk defa seninim dedim ![]() ![]() ![]() ilk defa farkettim sokakta oynayan çocukların haykırışlarını ![]() ![]() ![]() ben ilk defa hayallerin sessiz çığlıklarını dinledim ![]() ![]() ![]() ilk defa fark ettim yasak sevmeleri sevişmeleri ![]() ![]() ![]() meğer ne güzelmiş sevmek sevilmek ![]() ![]() ![]() ne güzelmiş sevdiğinin dudaklarından değil alnından öpmek ![]() ![]() ![]() ne güzelmiş sokakta oynayan çocukların masum gülümsemeleri ![]() ![]() ![]() Meğer ne çok yakışıyormuş yeşil toprağa mavi denize sevda yüreğe ![]() ![]() ![]() meğer ne güzelmiş bir yerlerde yaşadığını bildiğin bedende özlenmek ![]() ![]() ![]() meğer ne kadarda güzelmiş en çok senin yanına yakıştırılmak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|