![]() |
Akşam Gözlüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akşam GözlümGeçmişim ve geleceğim sadece sensin ![]() Gözlerinin buğulu rengi akşam vakitlerine benzer ![]() Biraz hüzün biraz neşe var ![]() Bazen fırtınalı bir akşam gibidir gözlerin ![]() Bana yaz akşamlarını hatırlatır sıcacık bakışların ![]() Benden başka kimse sana AKŞAM GÖZLÜM diyemez ![]() Sen benim yalnız benim akşam gözlümsün ![]() ![]() ![]() Sevdiğim sevdiceğim ![]() ![]() Ben senin bütün akşamlarını sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() Keşke yanımda olsaydın be akşam gözlüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden bu ayrılık bir bilebilsem,başımı omzuna koyabilsem , Ellerin ellerimde ,nefesin tenimde ,sevdiğim sen benimle olabilsen ![]() ![]() Seninle bir hayat düşlerken bu ayrılık niye? Ayrılık yakışmaz bize ,bizi yarım bırakma ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ben senin adının tüm harflerini sevdim Sevdim seni anlattığı için ![]() ![]() ![]() ![]() Senin olan seni anlatan herşeyi ![]() ![]() ![]() Bastığın toprağı ,yaşadığın yeri ,nefes aldığın havayı ![]() ![]() Yüreğini ellerini kokunu, yüzündeki mimikleri ![]() ![]() ![]() Gülüşünü ciddiyetini kimi zaman susmalarını ![]() En çokda o yumaşacık sevgi dolu yüreğini , Seni sevmeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrılık yakışmaz bize ,bizi yarım bırakma ![]() Seni seviyorum akşam gözlüm ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen kilometrelerce uzak, bazen aldığım nefes kadar yakınsın ![]() ![]() ![]() Ne sözcükler biriktirmiştim içimde sana söyleyemediğim Sevgiden doğan bir ihtaç bu anla be akşam gözlüm ![]() ![]() Yokluğun dayanılmaz biçimde yüreğimde ![]() ![]() ![]() Varlığın yaşam, yokluğun ölümdür ![]() ![]() ![]() Gel ne olur akşam gözlüm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|