![]() |
Akşam Gözlüm
Geçmişim ve geleceğim sadece sensin. Gözlerinin buğulu rengi akşam vakitlerine benzer. Biraz hüzün biraz neşe var. Bazen fırtınalı bir akşam gibidir gözlerin. Bana yaz akşamlarını hatırlatır sıcacık bakışların. Benden başka kimse sana AKŞAM GÖZLÜM diyemez. Sen benim yalnız benim akşam gözlümsün... Sevdiğim sevdiceğim.. Ben senin bütün akşamlarını sevdim.... Keşke yanımda olsaydın be akşam gözlüm...... Neden bu ayrılık bir bilebilsem,başımı omzuna koyabilsem , Ellerin ellerimde ,nefesin tenimde ,sevdiğim sen benimle olabilsen.. Seninle bir hayat düşlerken bu ayrılık niye? Ayrılık yakışmaz bize ,bizi yarım bırakma.. Seni seviyorum..... Oysa ben senin adının tüm harflerini sevdim Sevdim seni anlattığı için.... Senin olan seni anlatan herşeyi..., Bastığın toprağı ,yaşadığın yeri ,nefes aldığın havayı.. Yüreğini ellerini kokunu, yüzündeki mimikleri ... Gülüşünü ciddiyetini kimi zaman susmalarını. En çokda o yumaşacık sevgi dolu yüreğini , Seni sevmeyi ..... Ayrılık yakışmaz bize ,bizi yarım bırakma. Seni seviyorum akşam gözlüm.... Bazen kilometrelerce uzak, bazen aldığım nefes kadar yakınsın... Ne sözcükler biriktirmiştim içimde sana söyleyemediğim Sevgiden doğan bir ihtaç bu anla be akşam gözlüm.. Yokluğun dayanılmaz biçimde yüreğimde ... Varlığın yaşam, yokluğun ölümdür... Gel ne olur akşam gözlüm.... |