Sebzeli Levrek Buğulama Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sebzeli Levrek Buğulama TarifiSebzeli Levrek Buğulama Tarifi Sebzeli Levrek Buğulama Tarifi Resimli Sebzeli Levrek Buğulama Sebzeli Levrek Buğulama nasıl yapılır Sebzeli Levrek Buğulama yemek tarifi ![]() Malzemeler 2 adet levrek balığı 5 adet domates 2 adet soğan 5 adet sivri biber 4 diş sarımsak 1 tutam tuz 1 tutam karabiber Hazırlanışı Öncelikle balıkları temizleyin ve yıkayın Bir fırın kabına dizin Sos için bir tencerede yemeklik doğradığınız soğanları kavurun Soğanlar iyice kavrulunca doğranmış sivri biberleri ve doğranmış sarımsakları ekleyip bir müddet daha kavurun En son rendelenmiş blendırdan geçirilmiş ya da ufak ufak doğranmış domatesleri ekleyip kavurun![]() Domatesli sosun üzerine karabiberi ve tuzu da ekleyin Kaynayan sosu balıkların üzerine gezdirin fırın kabını önceden ısıtılmış fırına sürün 200 derecede balıkların üzeri kızarana kadar pişirin
|
|
|
|