![]() |
Mezgit Buğulama Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mezgit Buğulama TarifiMezgit Buğulama Tarifi Resimli Mezgit Buğulama Tarifi Mezgit Buğulama nasıl yapılır Mezgit Buğulama malzemeleri Malzemeler • 1/2 kg mezgit • 2 adet domates • 2 adet yeşil biber • 3 yemek kaşığı tereyağı • 1 ![]() • 1/2 demet maydanoz • 3 adet marul yaprağı • Tuz ve karabiber Mezgit Buğulama Tarifi • Balıkçınızdan temizlenmiş olarak aldığınız mezgitleri fileto halinde iri parçalara bölünüz ![]() ![]() • Domates ve biberleri halkalar halinde kesiniz ![]() ![]() • Buğulama yapacağınız kaba marul yapraklarını tabanın tamamını kaplayacak şekilde yerleştiriniz ![]() ![]() ![]() • Tereyağını parçalar halinde üzerlerine yerleştirip suyu ilave ediniz ![]() ![]() Sıcak servis yapınız ![]() |
![]() |
![]() |
|