Hazırlanışı
Havuçları temizleyip üçe veya büyüklüğüne göre ikiye bölüyoruz bol suda iyice haşlıyoruz suyunu süzüp soğuttuktan sonra içlerini oyuyoruz soğanı ve pirinci yağda kavurup salça dereotu ve tuzunu ekliyoruz suyunu verip kısık ateşte az suda iyice pişiriyoruz havuçların içine doldurup servis ediyoruz Afiyet olsun(kaynar suda maydanoz saplarını yumuşatıp süsleyebilirsiniz)
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.