![]() |
Hint Yemekleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hint YemekleriGaram Masala 2 Tarifi Malzemeler
Tüm bu baharatı birlikte çekin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Puri Tarifi Malzemeler
Un ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DHANIWALI MURGH KORMA (KISNIS YAPRAKLI PILIÇ) Tarifi Malzemeler
PILICI 6 DL SU IÇINDE ![]() ![]() ![]() BU ZAMAN SONUNDA PILICIN SUYUNU SÜZÜN VE BIR KENARDA MUHAVAZA EDIN ![]() ![]() ![]() GERIYE KALAN SARIMSAKLARI EZIP BIR DL SU IÇINDE MUHAVAZA EDIN ![]() SAFRAN TANELERINI 1/2 DL SU ICINDE ISLATIN ![]() ![]() ACI BIBER VE SOGANLARI MIKSERDEN GECIRIN ![]() ![]() ![]() BIR TENCEREDE YAGI KIZDIRIN ![]() ![]() SIRASIYLE ![]() ![]() ![]() PILICI VE SUYUN IÇINDE OLAN SARIMSAGI ![]() ![]() ![]() ![]() YEMEGI TUZLAYIN ![]() ![]() ![]() PILIC BULYONUNU IKI-ÜÇ DL SUDA EZIP YEMEGIN SOSUNUN CIVIK SEKLINI SEKLINI ASMIYACAK SEKILDE TENCEREYE KATIN YAKLASIK 30 DAKIKA KISIK ATESTE PISIRIN ![]() YEMEK KISIK ATESTE PISERKEN ICINE SAFRAN VE SUYUNU KARABIBER ![]() ![]() YEMEGINIZ PISINCE PILAV VEYA TAZE EKMEKLE SERVIS YAPABILIRSINIZ ![]() AFIYET OLSUN ![]() Paprikalı Makarna Tarifi Malzemeler
Lezzetli bir makarna pişirmek için oldukça geniş ve derin bir tencereye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SOSUN HAZIRLANIŞI Kuru soğanı yemeklik doğrayarak margarin yağında hafifçe sarartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soğan Köftesi Tarifi Malzemeler
Soğan yarım halka şeklinde doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aloo Hari Moong Toran Tarifi Malzemeler
Tereyağını kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|