Dana Napolyon Tarifi |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dana Napolyon TarifiDana Napolyon Tarifi Dana Napolyon nasıl yapılır Resimli Dana Napolyon tarifi Dana Napolyon yapılışı Dana Napolyon resimli tarif Dana Napolyon İçin Kullanılan Malzemeler : 180 gr dana bonfile 3 adet mantar 2 adet patates 1 adet ıspanak 1 çay kaşığı un 1 çay kaşığı süt 1 kaşık tereyağı 1 adet kuru soğan 1 diş sarımsak 1 adet havuç 1 adet kabak 200 gr brokoli 1 çay bardağı kaşar rendesi 2 kaşık krema 1 tutam tuz 1 tutam karabiber Dana Napolyon Tarifi : Bonfileyi ik parçaya bölüp ızgarada pişirelimÖnceden hazırladığımız ıspanak püresini bir tabağa yerleştirelim ve bonfileyi pürenin üzerine ilave edelim Patatesleri soyup ince doğrayalım Krema kaşarpeyniri sarmısak tuz ve karabiber ile karıştırarak tepsiye dizerek fırında pişirelim Garnitür olarak haşladığmız taze mevsim sebzelerini sarmısak ve soğanla sote edelim İkinci bir garnitür olarak da hazıladığımız kremalı patatesi kullanarak servis yapalım |
|