Italya’nın Lombardi bölgesinde 16yy’dan beri süregelen tekniklerle inek sütünden yapılan bu peynir lezzeti krema gibi oluşu nedeniyle özelikle tatlıların yapımında kullanılıyor İtalya’da yapılan Tramisu’ların içinde sadece Mascarpone peyniri var Taze olarak yenen bu peynir ayrıca meyvaların üstünde çeşitli likörler eşliğinde tüketiliyor Mescarpone’nin % 55-60’ı yağ ve tazeliğini koruması için muslin torbalarda satılıyor
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.