Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fındık, lahmacun, tarifi

Fındık Lahmacun Tarifi

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fındık Lahmacun Tarifi







MALZEMELER :
YARIM PAKET YAS MAYA
4 BARDAK UN
YARIM CAY BARDAGI SIVIYAGI
YARIM CAY BARDAGI SUT
TUZ ALDIGI KADAR SU

HARCI ICIN :
200 GRAM KIYMA
3 DOMATES
YARIM DEMET KIYILMIS MAYDONOZ
2 KURU SOGAN
2 KASIK SALCA
1 KUTU DOMATES PURESI
TUZ KARABIBER SIVIYAGI

YAPILISI :

KARISTIRMA KABINA UNU KOYUP ORTASINI HAVUZ SEKLINE GETIR MAYAYI SIVIYAGINI VE SUTU KOYUP MAYAYI ERIT UNUN UZERINE TUZU SERP VE SU ILAVE EDEREK HAMURU KULAK MEMESI KIVAMINDA YOGUR HAMURDAN CEVIZ BUYUKLUGUNDE BEZELER KOPARTIP MAYALANMAYA BIRAK BU ARADA HARCI HAZIRLA KIYMAYI KABA AL DOMATESI VE SOGANI UZERINE RENDELEKIYILMIS MAYDONOZU SALCA TUZ KARABIBER VE SIVIYAGINI ILA EDIP KARISTIR HARCIN SURULEBILME KIVAMINDA OLMASI ICIN 1 KUTU DOMATES PURESI ILAVE EDIYORUZ CAY BARDAGI ALTI BUYUKLUGUNDE BEZELERI ACIP FIRIN TEPSISINE YERLESTIR
UZERLERINE HARCTAN SUR ONCEDEN ISITILMIS 200 DERECELIK FIRINDA 10 DAKIKA PİŞİRİLİRAFİTET OLSUN



Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.