Fındık Lahmacun Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fındık Lahmacun TarifiMALZEMELER : YARIM PAKET YAS MAYA 4 BARDAK UN YARIM CAY BARDAGI SIVIYAGI YARIM CAY BARDAGI SUT TUZ ALDIGI KADAR SUHARCI ICIN : 200 GRAM KIYMA 3 DOMATES YARIM DEMET KIYILMIS MAYDONOZ 2 KURU SOGAN 2 KASIK SALCA 1 KUTU DOMATES PURESI TUZ KARABIBER SIVIYAGIYAPILISI : KARISTIRMA KABINA UNU KOYUP ORTASINI HAVUZ SEKLINE GETIR MAYAYI SIVIYAGINI VE SUTU KOYUP MAYAYI ERIT UNUN UZERINE TUZU SERP VE SU ILAVE EDEREK HAMURU KULAK MEMESI KIVAMINDA YOGUR HAMURDAN CEVIZ BUYUKLUGUNDE BEZELER KOPARTIP MAYALANMAYA BIRAK BU ARADA HARCI HAZIRLA KIYMAYI KABA AL DOMATESI VE SOGANI UZERINE RENDELE KIYILMIS MAYDONOZU SALCA TUZ KARABIBER VE SIVIYAGINI ILA EDIP KARISTIR HARCIN SURULEBILME KIVAMINDA OLMASI ICIN 1 KUTU DOMATES PURESI ILAVE EDIYORUZ CAY BARDAGI ALTI BUYUKLUGUNDE BEZELERI ACIP FIRIN TEPSISINE YERLESTIR UZERLERINE HARCTAN SUR ONCEDEN ISITILMIS 200 DERECELIK FIRINDA 10 DAKIKA PİŞİRİLİR AFİTET OLSUN![]() Alıntı |
|
|
|