Ancyr Sarabi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ancyr SarabiServis Isısı14-16° Yemek TercihleriPizza a la Turca ızgara kırmızı etler bolonez soslu makarnalar soğuk et tabakları ve lazanya ileÜzüm CinsiÖküzgözü Üretici / İthalatçıKavaklıdere ÜretimYerli Şaraplar yumuşak tanenli dengeli lezzetli ve kalıcıDünya şarap tarihinde önemli bir çıkış noktası olan Anadolu’nun başkenti Ankara’nın eski ve dünyaca tanınan ismi ‘Ancyra’ yine şarabın anavatanı olan bu toprakları simgeleyen bir isim olarak Doğu Anadolu Bölgesi’nin şaraplık üzümü Öküzgözü’nden üretilen yeni şarabımıza verilmiştir![]() Ancyra Öküzgözü Öküzgözü üzümünün yoğun kırmızı meyve aromalarını taşıyan lezzetli dolgun ve damakta kalıcı bir şaraptır![]() Pizza a la Turca ızgara kırmızı etler bolonez soslu makarnalar soğuk et tabakları ve lazanya ile çok iyi uyum sağlayan Ancyra Öküzgözü’nün ideal içim sıcaklığı 14-16 °C’dir![]() Ödüller: CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES Ancyra Öküzgözü 2007 2008 Gümüş Madalya DECANTER Ancyra Öküzgözü 2007 2008 Commended |
|
|
|