![]() |
Ancyr Sarabi
Servis Isısı14-16° Yemek TercihleriPizza a la Turca. ızgara kırmızı etler. bolonez soslu makarnalar. soğuk et tabakları ve lazanya ile Üzüm CinsiÖküzgözü Üretici / İthalatçıKavaklıdere ÜretimYerli Şaraplar . yumuşak tanenli. dengeli. lezzetli ve kalıcı Dünya şarap tarihinde önemli bir çıkış noktası olan Anadolu’nun başkenti Ankara’nın eski ve dünyaca tanınan ismi ‘Ancyra’. yine şarabın anavatanı olan bu toprakları simgeleyen bir isim olarak. Doğu Anadolu Bölgesi’nin şaraplık üzümü Öküzgözü’nden üretilen yeni şarabımıza verilmiştir. Ancyra Öküzgözü. Öküzgözü üzümünün yoğun kırmızı meyve aromalarını taşıyan. lezzetli. dolgun ve damakta kalıcı bir şaraptır. Pizza a la Turca. ızgara kırmızı etler. bolonez soslu makarnalar. soğuk et tabakları ve lazanya ile çok iyi uyum sağlayan Ancyra Öküzgözü’nün ideal içim sıcaklığı 14-16 °C’dir. Ödüller: CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES Ancyra Öküzgözü 2007 2008 Gümüş Madalya DECANTER Ancyra Öküzgözü 2007 2008 Commended |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.