ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Ancyr Sarabi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=574289)

Prof. Dr. Sinsi 08-25-2012 11:30 PM

Ancyr Sarabi
 


Servis Isısı14-16°
Yemek TercihleriPizza a la Turca. ızgara kırmızı etler. bolonez soslu makarnalar. soğuk et tabakları ve lazanya ile
Üzüm CinsiÖküzgözü
Üretici / İthalatçıKavaklıdere
ÜretimYerli Şaraplar

. yumuşak tanenli. dengeli. lezzetli ve kalıcı
Dünya şarap tarihinde önemli bir çıkış noktası olan Anadolu’nun başkenti Ankara’nın eski ve dünyaca tanınan ismi ‘Ancyra’. yine şarabın anavatanı olan bu toprakları simgeleyen bir isim olarak. Doğu Anadolu Bölgesi’nin şaraplık üzümü Öküzgözü’nden üretilen yeni şarabımıza verilmiştir.
Ancyra Öküzgözü. Öküzgözü üzümünün yoğun kırmızı meyve aromalarını taşıyan. lezzetli. dolgun ve damakta kalıcı bir şaraptır.
Pizza a la Turca. ızgara kırmızı etler. bolonez soslu makarnalar. soğuk et tabakları ve lazanya ile çok iyi uyum sağlayan Ancyra Öküzgözü’nün ideal içim sıcaklığı 14-16 °C’dir.
Ödüller:
CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES
Ancyra Öküzgözü 2007 2008 Gümüş Madalya
DECANTER
Ancyra Öküzgözü 2007 2008 Commended


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.