Alicante Sarabi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alicante SarabiServis Isısı16-18° Yemek TercihleriMantar soslu bonfile karides güveç tavuklu fettucini risotto ve pizza a la Turca ileÜzüm CinsiCarignan AlicanteÜretici / İthalatçıKavaklıdere ÜretimYerli Şaraplar CarignanRenk:Yakut röfleli canlı bordo Koku:Yoğun kırmızı orman meyveleri vişne baharatlarTat:Yumuşak tanenli zengin meyve ve baharat aromalarına sahip lezzetli dengeli ve damakta kalıcıVin-art Carignan-Alicante Ege’nin en kaliteli şaraplık üzüm veren bağlarından seçilen Carignan ve Alicante üzümlerinden harmanlanan zengin meyve ve baharat aromalarına sahip damakta dolgun ve kalıcı bir şaraptır Şişede gelişimini sürdüren Vin-art Carignan – Alicante genç olarak tüketilebileceği gibi yıllanma potansiyeline de sahiptir![]() Mantar soslu bonfile karides güveç tavuklu fettucini risotto ve pizza a la Turca ile çok iyi uyum sağlayan Vin-art Carignan-Alicante’ nin 16–18°C’ de içilmesi tavsiye edilir
|
|
|
|