ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Alicante Sarabi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=574288)

Prof. Dr. Sinsi 08-25-2012 11:30 PM

Alicante Sarabi
 


Servis Isısı16-18°
Yemek TercihleriMantar soslu bonfile. karides güveç. tavuklu fettucini. risotto. ve pizza a la Turca ile
Üzüm CinsiCarignan. Alicante
Üretici / İthalatçıKavaklıdere
ÜretimYerli Şaraplar

. Carignan
Renk:Yakut röfleli canlı bordo
Koku:Yoğun kırmızı orman meyveleri. vişne. baharatlar
Tat:Yumuşak tanenli. zengin meyve ve baharat aromalarına sahip. lezzetli. dengeli ve damakta kalıcı
Vin-art Carignan-Alicante. Ege’nin en kaliteli şaraplık üzüm veren bağlarından seçilen Carignan ve Alicante üzümlerinden harmanlanan. zengin meyve ve baharat aromalarına sahip. damakta dolgun ve kalıcı bir şaraptır. Şişede gelişimini sürdüren Vin-art Carignan – Alicante genç olarak tüketilebileceği gibi yıllanma potansiyeline de sahiptir.
Mantar soslu bonfile. karides güveç. tavuklu fettucini. risotto. ve pizza a la Turca ile çok iyi uyum sağlayan Vin-art Carignan-Alicante’ nin 16–18°C’ de içilmesi tavsiye edilir.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.