Forum İçin Atasözleri Yazılırsa |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forum İçin Atasözleri YazılırsaBana avatarını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim ******* Bugünün topicini yarına bırakma ******* Üyeye bela gelmez admin kızmadıkça Admin sinirlenmez üye azmadıkça ******* Admin üyenin halinden anlamaz ******* Admine üye banlamak kolay gelir ******* Çoklu moderasyon yap denize at ******* super moderatör deyip geçme onunda kalbi var ******* Ayağını üyelik seviyene göre uzat ******* Yanlıs Açılmıs Basliga Moderator Karışır ******* Ben adminin zekiçevikahlaklı ve banlamayanını severim ******* admin ağaca çıksaüye'de dalına çıkar ******* üye admine küsmüş adminin habarı olmamış ******* ummadığın uye baş yarar ******* ağlarsa admin ağlar gerisi yalan ağlar ******* alma üyenin ahını çıkar aheste aheste ******* avatar birbirine baka baka kararır ******* mod sana söylüyorum admin sen anla ******* admin fazla yüz verdimi üyeyezarar gelir bünyeye ******* Bir Modun nesi var iki modun sesi var ******* Adminin kadri site çökünce bilinir… ******* Acemi Mod forumu ya vezir eder ya rezil… ******* Admine dayanma Moda güvenme… ******* Hacker hacklayamadığı siteye mındar der ******* bugün forum için ne yaptın? ******* bana puanını söyle sana ne kadar paylaşımcı olduğunu söyleyeyim ******* Admin'in Mod'dan Başka Dostu Yoktur ******* Klavuzu Acemi Üye Olanın burnu Bandan kurtulmaz ******* adminin zulmü varsa üyenin Allahı var __________________ |
|