![]() |
Forum İçin Atasözleri Yazılırsa
Bana avatarını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. ******* Bugünün topicini yarına bırakma. ******* Üyeye bela gelmez admin kızmadıkça. Admin sinirlenmez üye azmadıkça.... ******* Admin üyenin halinden anlamaz ******* Admine üye banlamak kolay gelir ******* Çoklu moderasyon yap. denize at ******* super moderatör deyip geçme. onunda kalbi var ******* Ayağını. üyelik seviyene göre uzat ******* Yanlıs Açılmıs Basliga. Moderator Karışır ******* Ben adminin zeki.çevik.ahlaklı ve banlamayanını severim... ******* admin ağaca çıksa.üye'de dalına çıkar ******* üye admine küsmüş adminin habarı olmamış.. ******* ummadığın uye baş yarar ******* ağlarsa admin ağlar gerisi yalan ağlar ******* alma üyenin ahını çıkar aheste aheste ******* avatar birbirine baka baka kararır.. ******* mod sana söylüyorum. admin sen anla... ******* admin fazla yüz verdimi üyeye.zarar gelir bünyeye ******* Bir Modun nesi var. iki modun sesi var ******* Adminin kadri site çökünce bilinir… ******* Acemi Mod forumu ya vezir eder ya rezil… ******* Admine dayanma. Moda güvenme… ******* Hacker hacklayamadığı siteye mındar der ******* bugün forum için ne yaptın? ******* bana puanını söyle. sana ne kadar paylaşımcı olduğunu söyleyeyim ******* Admin'in Mod'dan Başka Dostu Yoktur... ******* Klavuzu Acemi Üye Olanın. burnu Bandan kurtulmaz ******* adminin zulmü varsa. üyenin Allahı var ....... __________________ |