![]() |
Bebeklerde Gelmeden Once Dusunur... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebeklerde Gelmeden Once Dusunur...* beyefendi bir yanlışınız olacak ben birinci gelmiştim ![]() ![]() ![]() * merhaba dünya ! * ben buraları bir yerden hatırlayacam ama du bakalım ![]() ![]() * len len len ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * alemin krali geliyoo ![]() ![]() * aha! sira bana geldi! nihohao * ben gidiyom sen istersen kal daha ![]() ![]() * bitirdin beni doktor abi ![]() ![]() * hay arkadaş yaa ne biçim muamele daha 2 ay önce çıkalım dedik çıkarmıyordunuz şimdi ne öle ıh mıh iyi tamam çıkıyoruz alla alla yaa ![]() ![]() ![]() ![]() * her son yeni bir başlangıçtır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Şştt ![]() ![]() ![]() ![]() * ya çekiştirmeyin iki dakika ![]() * şimdi çıksak dışarı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * lan neydi lan?! ![]() ![]() ![]() ![]() * şimdi dışarı çıkcam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * su kollarımı kafamin arkasina koyup bacaklari duz tutsam daha hizli cikarmiyim acaba?? * hele şükür ucunda ışık olan bi tunel gordum sonunda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|