![]() |
Bebeklerde Gelmeden Once Dusunur...
* beyefendi bir yanlışınız olacak ben birinci gelmiştim. içeride kalma hakkına sahibim.. * merhaba dünya ! * ben buraları bir yerden hatırlayacam ama du bakalım.. * len len len. dikkat etsene beeee. kesiyodun kafami. hay ben bu sezaryen dogumu icad edenin.. * alemin krali geliyoo. geliyoo. geliyoooo * aha! sira bana geldi! nihohao * ben gidiyom sen istersen kal daha.. (ikizler) * bitirdin beni doktor abi. benim bittiğim gün bugündür doktor abi. * hay arkadaş yaa ne biçim muamele daha 2 ay önce çıkalım dedik çıkarmıyordunuz şimdi ne öle ıh mıh iyi tamam çıkıyoruz alla alla yaa.... * her son yeni bir başlangıçtır. her başlangıç ufuğunda bir sonla belirecek olan..uhass noluyo yaa..ıngaa... * Şştt. doktor musun nesin. babam bile bu kadar kurcalamadı. çek elini. bak ağlarım * ya çekiştirmeyin iki dakika. şu g noktasının yerini bi ezberliyim çıkıyorum hemen * şimdi çıksak dışarı. soğuktur kesin... çıkmasak. artık kıçım bile sığmıyo buraya... oooff of! çıkınca basacam çığlığı o olucak. * lan neydi lan?!... hah iki ekmek bi kısa marlboro. * şimdi dışarı çıkcam. O2 ciğerlerime gelcek. yakcak böğrümü. sonra işin yoksa ağla .. Üff şimdiden kasıldım haa * su kollarımı kafamin arkasina koyup bacaklari duz tutsam daha hizli cikarmiyim acaba?? * hele şükür ucunda ışık olan bi tunel gordum sonunda. ışığa dogru gitsem mi? ya bi dakka. kim itiyo lan beni? |