Gülmekten Koparan Tabu Diyalogları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gülmekten Koparan Tabu DiyaloglarıGülmekten Koparan Tabu Diyalogları 1 Kelime: bizon- kurban bayramı ama ABD'de - bizon! 2 Kelime: astronot- hani uzaya gidenlerdir bu benim için küçük amainsanlık için büyük bir adımdır? - uzaycı 3 Kelime: vejetaryen- dana kestim neyini yerim?- etini - güzel şimdi ben onu yemiyorum çünkü ben birneyim? - otobur 4 Kelime: 1 nisan- abi 31 mart'tan sonra ne gelir? - 32 mart 5 Kelime: limuzin- smokinle neye binilir? - ata binilir! - üff smokinle dört tekerlekli neye binilir??? - at arabası!??? 6 Kelime: ultra- meganın üstü - laguna 7 Kelime: çerçeve(kelimeye ressamdan gitmek isteyen arkadaşımız hatanın farkında değildir) - abi bak Picasso nedir? - hmmm piyanist - hayır hayır- müzisyen şantör![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - aaaah hayııır - muahahahaha (bu arada zaman biter) - abi ben Picasso diyorum sen piyanist diyorsun- ya pardon ben Vivaldi’yle karıştırdım ![]() 8 Kelime: Denzel Washington- Beyaz Saray nerde? - Washington - hah şimdi önüne isim koy ünlü biri- (bir an heyecana kapılarak) Washington portakalı 9 Kelime: isyan- bilmemne günlerinde aşk? Ahmet Altan yazarı - aşk kitabı okumam ben - pfff ![]() peki 31 mart vakası nedir?- kötüdür ![]() 10 Kelime: şemsiye- hani yazın altına girersin? - şezlong 11 Kelime: firavun- son dört harfi kavun kelimesinin harflerine benzeyen bir yönetici Eskilerden böyle- savunmadan sorumlu devlet bakanı - değil mi ama… 12 Kelime: balık- suda yüzer böyle - platipus!!! 13 Kelime: adaçayı- şimdi böyle dört tarafı denizlerle çevrili?? - ada! - peki kahve değil onun gibi bir şey?? - çay! - hah süper! birleştir şimdi onları ![]() ![]() ![]() - çay adası! -oeehh (Not: böyle anlatılmaz baştan aşağı kural hatasıİmza Tabucuyuz biz)14 Kelime: çengel bulmacaanlatıcı bulmaca kısmını anlatmıştır çengelkısmını anlatmaya çalışmaktadır - hani böyle iğne vardır ya onun toplu olmayanı- ![]() ![]() ![]() - başka şekilde anlatayım bir film vardı ya![]() (yana dönerek) yönetmeni kimdi hani? - aaa çengel - sus bir dakika film diyorum hani vardı yayönetmeni kimdi yahu? - çengeeell - yahu dur hani böyle korsanlar falan- çengel değil mi ki ? - neyse hatırlayamadım başka yoldan anlatayım 15 Kelime: termik santral- Yatağan'da ne var? - yastık!!! 16 Kelime: zeplin- hani uçar içinde ateş olur böyle![]() ![]() ![]() - ateş böceği topluluk: höh 17 Kelime: (kelime önemli değil)- hani bir zeyna var bir de ne var?- memoli (hönk!!) 18 Kelime: gölet- okyanusun küçüğü nedir - deniz - daha küçüğü - göl - daha küçüğü - ırmak - yok yok öle değil - nehir - ya yok be oğlum peki ineğin nesindenfaydalanırız - etinden - heh şimdi deniz'in ufağı ile ineğin faydalandığımızı - etgöl 19 Kelime: Çin seddi- abi gözleri çekik elemanlar var hani kocaman bir ülke? - Çin! - hah onların en meşhur şeyleri![]() ![]() - Çin işkencesi! - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20 Kelime: olacak o kadar- (açılış müziğini söylemeye başlar) niyetimiz kimseyi kırmak değildir - (büyük bir ciddiyetle) şurdakini oraya koymak değildir ![]() ![]() ![]() ![]() diğer elemanlar: puahahahah - ne?? - şarkının devamı değil ne bu??- ha olacak o kadar!! 21 Kelime: hesap makinesi- sınavlara giderken neyi yanında bulundurursun? - kopya ![]() ![]() 22 Kelime: karnıyarık- içi geçmiş din adamı ![]() ![]() ![]() - imambayıldı? - hah işte onun kıymalısı - karnıyarııııık 23 Kelime: nezle- ağız ile göz arasında oluşan bir komplikasyon - hıı ![]() evet![]() ![]() ![]() 24 Kelime: dağ bisikleti- şimdi bu bir taşıt - jet ski! topluca kopulur… - yok bununla dağa çıkıyorsun- teleferik ? - iki tekerleği var ![]() - iki tekerlekli teleferik! 25 Kelime: çariçe(Rusya bilinmiştir ![]() ![]() )- eskiden Rusya'yı yönetenlere ne denirdi? - aristokrat! bürokrat! - Rusyayı diyorum yöneten diyorum! - haa dur neydi çar!- onun dişisi? - çarç ![]() ![]() çar![]() ![]() çarli!!!26 Kelime: Karagöz’le Hacıvat- bunlar bir ikili - Laurel ve Hardy - hayır degil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - abi bunlar 1600 lü yılların süper ikilisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() süre biter anlatılmaya calışılan(!) da Karagöz’le Hacıvat’tır![]() 27 Kelime: müze- hani sen topraktan kazıp bir şeyler çıkarırsın? - tarihi eser? - hah nereye koyarsın onu? - dağa - hınk! pas abi ve ben oynamıyorum ![]() 28 Kelime: sim kart- hani bilgisayarların içinde olur - çip - hah işte onun gibi peki kadınlar makyajesnasında parıldayan ne sürerler? - sim - hah işte birleştir onları ![]() - simçip - hayır ! üfff - çimsip? çipsim? simçips? (Not: böyle anlatılmaz baştan aşağı kural hatasıİmza Tabucuyuz biz)29 Kelime: kekik- yemeğe konur ot gibi şeyler- mayonez !!!! 30 Kelime: cerrah- hani benim babamın işi adam keser hani![]() ![]() ![]() - cellat??? 31 Kelime: kamarot- gemilerdeki odalara ne denir? - kamara - peki onlarla kim ilgilenir? - kamaraman 32 Kelime: travma- hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bir şey geçirirsin? - film şeridi? 33 Kelime: iguana- abi bir ülke adı - nerde? - Afrika’da bir ülkenin adı - Tanzanya Nijerya![]() ![]() ![]() süre dolar ![]() ![]() ![]() kelimenin iguana olduğu öğrenilir *34 Kelime: köpekbalığı- abi bitki değil ![]() - hayvan -tamam bir hayvan filmi var denizde insanlarıparçalıyordu hani - Jaws - tamam Jaws ne? - balina - tamam abi balina 35 Kelime: cebimde ne var?- telefon - bunun böyle tren istasyonlarında paralı falan olanı nedir? - anketörlü telefon - saçmalama telefon soru mu soruyor?36 Kelime: Marlon Brando- abi hani beyaz perde felan - sinema film- hah film! aile bireylerini say! - anne baba- baba filmi diyince kim gelir akla? - naylon branda 37 Kelime: hipodrom- Veli Efendi nedir ne yaparsın orda?- türbe! dua edilir! (maalesef içinde "efendi" kelimesinin geçtiği her yeri türbe sanabilen arkadaşlarım da var ![]() ![]() )38 Kelime: Microsoft- abi hani başkanı Bill Gates bunun ![]() - hmm aa mikro ![]() ![]() ![]() mikro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - evet abi hadi abi micro ne Windows'u var![]() Office'i var - mikro ![]() ![]() mikro ![]() ![]() " mikroyazılım"39 Kelime: fi tarihi- notalar nasıldır? - do re mi fa sol la si do - en sevmediğin ders neydi? - tarih! - hah şimdi notalı gibi bir tarih bu böyle coktarihi filan anlamında - mi tarihi! Topluluk kopar ![]() ![]() ![]() 40 Kelime: rafting- çayın büyüğünde yapılan spor - çaydakçıra 41 Kelime: eskimo- kutupta yaşarlar - (hep bir ağızdan) ayııııııı - yok insan olanları - hee eskimo 42 Kelime: kredi kartıanlatmaya çalışan arkadaş: hani mağazaya gidersin birşey almaya da sana sorarlar şu mu şu mu!?!??! anlamaya çalışan garibim: ne bileyim oğlum mavi mi kırmızı mı diye sorarlar anlatan: ya oğlum öyle değil hani almaya karar verirsin şu mu şu mu derler!?!? anla(ya)mayan: small mu large mı? anlatan: ya off olm anlamıyorsun bir şeyi kredi kartıydı ![]() geç![]() ![]() ![]() 43 Kelime: müsteşar- hani bir dizi vardı? orada sebze vardı ![]() ![]() ![]() - havuç - havucun dedesi - turp!!! 44 Kelime: sülfürik asit- pansuman yaparken kullanırız - gazlı bez ![]() ![]() ![]() - tentürdiyot ![]() ![]() ![]() - pamuk ![]() ![]() ![]() - hidrofil pamuk - oksijenli su ![]() ![]() ![]() süre biter ve kelimenin ne olduğu öğrenilir: sülfürik asit 45 Kelime: ölümsüzAnneyle Tabu oynanmaktadır - anne şimdi geçen gün hani Selma ablanın kocası ne oldu? - öldü ![]() - hah tamam ölenler vardır bir de tersi vardır Nedenir onlara? - bu dünyada herkes ölümlüdür yavrum ![]() - annneeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() 46 Kelime: biyolog- Abi ÖSS'de sayısalın son bölümü? - biyoloji - hah işte onunla uğraşan kişiler? - biyolojist?!! 47 Kelime: Sezar- sen de mi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ?- sen de mi ne? - sen de mi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ? (kaş göz falan var tabii)- Brütüs! - evet kim demiş o lafı? - (tereddütsüz) Red Kit! - (hep bir ağızdan) abooo 48 Kelime: kav- abi şimdi kibritin üstünde ne yazar - ateşle yaklaşma - hayır Allahın cezası o tüp kamyonunda yazar![]() söyle ne yazar? - haa tamam hatırladım vasati 40 çöp yazar- uffff ![]() ![]() ![]() oynamıyorum ben bu adamla![]() 49 Kelime: masajTek yumurta ikizleri bir takımdaysa kuşkusuz sinir eden diyaloglar - şu an neye ihtiyacım var? - masaj!!! 50 Kelime: kaplıca- hani yaşlı kadınlar gider soğuk degil!- sıcak! - evet! - tamam anladım termik santral!51 Kelime: bungee jumping- abi hani tatil yerlerinde olur ya böyle birşey bağlarlar kendilerine “doink doink” diye atlarlar böyle- Manisa Tarzanı 52 Kelime: yatırım- Napolyon ne demiş? - para para para-tamam cok paran olunca ne yaparsın?- bankaya yatırın! - ` ![]() ![]() ` tamam senin yatırın onun yatırı benimneyim? - ' ![]() ![]() ` yatırım?!?!- evet ![]() ![]() )) 53 Kelime: Berlin Duvarı- herkes bir parçasını aldı ya - Sezen Aksu! grup: yuahhahahahaeuhahahuahuaheuahua 54 Kelime: Babalar günü- bu böyle gayet ticari bir gündür![]() ![]() - 1 mayıs ! 55 Kelime: havalandırma boşluğu- hani mahkumlar hapishanelerden kaçmak için bir yer kullanırlar böyle biraz yukarılardadır![]() - yanlızlık boşluğu Herkes yerde… 56 Kelime: şirinler(kelimeyi anlatacağım kişinin adı Şirin) - sen kimsin? - ben şey Şirin!- evet ama bu tv’de oynuyor - Şirin baba!! - tamam! çoğul yap bunu şimdi! - şirin babalar!!!!!!!! - ehemm peki ![]() 57 Kelime: iletki- hani okula götürürüz - defter - yok yok hani ilkokulda - kalem (sanki ilkokul bitti biz okula kalem götürmüyoz) - ya daha garip bir adı var - hah üzengi 58 Kelime: ters takla- abi şimdi ilkokulda beden eğitimi derslerinde ne yapardık hop diye ![]() - takla atardık - onun ceşitlerini say ![]() - düz takla yan takla güvercin takla![]() -evet evet düz taklanın tersi ![]() kontrol eden: biiiip biiiip biiip biiip 59 Kelime: Freud- hani rüyalara girer ya??? - ak sakallı dede - hah işte ![]() ![]() kim o ???60 Kelime: hamarat- bazı kızlar hep ev temizler ne denir onlara?- çalışkan? - hani hep böyle yemek yaparlar ![]() - ? - Karadeniz kadınları böyledir "çok şey bir kız"denir onlara ne denir?- maharat! - ??!! 61 Kelime: profiterol- seni Erol sordu - Erol Evgin mi? - yok Erol iştee - Erol Büyükburç mu? süre dolar ![]() ![]() - Allah cezanı versin bi profiterol diyemedin - senin versin ne alakası var Erol’la?(Not: böyle anlatılmaz baştan aşağı kural hatasıİmza Tabucuyuz biz)62 Kelime: santral- 118! - bilinmeyen numaralar? telefon? vb ![]() ![]() - biri çıkar! - (yanda oturan arkadaş) 117 ![]() ![]() iptal ![]() 63 Kelime: sözlük- hani bir kelimeyi bilmediğin zaman nereye bakarsın? - eee ![]() ![]() havaya![]() ![]() ![]() topluluk: puahahahahahahaha 64 Kelime: abaküs- ilk excel programı - excel ne yaaa - e napiim ben seni!!!!!! 65 Kelime: dolgu- ağzımızda 32 tane birşey var ya onlar ne? - diş - tamam onlar kötü gözükürse ne yaparız? - pırlanta taktırırız ![]() ![]() ![]() topluluk: ???? 66 Kelime: Anadolu- baba'nın öbürü ne? - anne - anne'nin diğer söylenişi ne? - ana - boşun tersi ne? - dolu - hıh! bu şimdi bir yöre? - Bolu ![]() !?(Not: böyle anlatılmaz baştan aşağı kural hatasıİmza Tabucuyuz biz)67 Kelime: kılıf- minareyi çalan neyini hazırlar? - sonunu! 68 Kelime: at- hani böyle bir şeye bineriz biz binicilikyaparız ? - fil! topluluk:!!!!!!! 69 Kelime: ters- düzün tersi - düzün tersi? 70 Kelime: hamal- hani otellerde bulunur - zangoç! - yürü be kim tutar seni 71 Kelime: 23 nisan- (şarkı söyleyerek) seviniin küçükler övünün büyüklerr ![]() ![]() ![]() - (şarkıyı heyecanla devam ettirerek) biz gideriiz ormana hey ormaana diger kişiler burda kopar ama ikili heyecandan diyaloga devam eder - neyi kutluyoruz biz? - balta!!! ![]() ?!?72 Kelime: çenesi düşük- ben neyim? - cadı cadaloz- hani penguenden çok yapabiliyorum ben onu - geveze çenesi düşük![]() 73 Kelime: deniz anası- hani vücudunun %90 ı su bu canlının ![]() ![]() ![]() - insan ![]() - hayır hayır bu yeniyor Japonlar çok seviyorhani bunu ![]() ![]() - (bağırarak) sushi ![]() rakip: pas ![]() ![]() ![]() 74 Kelime: şamata- Suriye’nin başkenti - Şam - Semra Hanım’ın oğlu - Ata - birleştir şimdi - ha buldum ataşam (Not: böyle anlatılmaz baştan aşağı kural hatasıİmza Tabucuyuz biz)75 Kelime: delikanlı- ben seni silahla vurunca senden ne akar? - kan - peki Bakırköy'e gidenlere ne denir?- deli - eee birleştirince? - kan delisi! 76 Kelime: turne- hani turneye cikarsin ya ![]() ![]() ![]() kontrolör : viiuuukk ![]() viyyk viyk![]() ![]() tabu oldu !- kelime neydi ? kontrolör : turne dinleyenler yıkılır ![]() ![]() ![]() 77 Kelime: acımak- sen en çok nasıl yemek seversin? - acı - heh şimdi bunun mastar hali - pul biber herkes yerlerde yuvarlanır ![]() 78 Kelime: ıspanak- pipolu çizgi film kahramanı? - Varyemez amca - ya hani Karadenizli olan? - Temel Reis - heh o ne yer? -hamsi !!! diğerleri: puaaahhha (iptal!) 79 Kelime: bodur- Akdeniz’in bitki örtüsü nasıldır? - maki - peki nasıldır yani?- kışlar ılık ve yağmurlu ![]() ![]() ![]() 80 Kelime: avokado- portakal mandalina nelerdir?- meyve - hah bunlar Akdeniz meyveleri bir de nemeyveleri olur hani? - tropikal meyveler filan mı? - evet! evet! peki bu meyvelerden bir tanesi haniçok ünlü olanı ![]() ?- bukalemum! 81 Kelime: restoran- biz şimdi nerdeyiz - cafe - değiştir biraz - kahve - biraz daha - nescafe - pas be pas 82 Kelime: baron- abi sen eğlenmek için nereye gidersin? - bara cafeye![]() ![]() ![]() - hah peki 9' dan sonra ne gelir?- polis? (yükselen kahkahalar ![]() ![]() )- ahahah! Yok sayı olarak![]() - 10? - birleştir şimdi ikisini? - dokuzon?!! (Not: böyle anlatılmaz baştan aşağı kural hatasıİmza Tabucuyuz biz)83 Kelime: pamuk şeker- hani böyle bir uzun çubuk üstüne sarılı birşeyler - elektrik direği - hayır ![]() ![]() ![]() - pamuk şekeri ?!?!?!?! 84 Kelime: savruk- çok para harcayan insan? - savurgan - savurgan insan? sıfat hali? nedir? - patavatsız? ![]() ![]() ?![]() ? (![]() ![]() ![]() ![]() süre biter)85 Kelime: yamyam- Hani çok ünlü bir şair? - ??? - Ömer varya Ömer ![]() ![]() ![]() - Hayyam - Hah tamam! (süre biter) Anlatıcı doğru anlatmanın gururuyla karta bakar ve kelimeyi görür "Yamyam" 86 Kelime: cilttabu kelimelerde kitap vardır haliyle;- abi biz defterleri ne yaparız? - düreriz!!! 87 Kelime: vitrin- Vakko'nun dışında ne var? - Beymen damat Mango![]() ![]() ![]() 88 Kelime: su- başlıca iceceğimiz? - çay 89 Kelime: çiçek- burnunla ne yaparsın? - karıştırırım - puuahhaa 90 Kelime: açık büfe- biz senle evlendik balayında nerde kalırız?- nerde istersek orda - hani tam pansiyon yarım ![]() ![]() - otel? - otelde kaldık nerde ne yeriz?- odamızda havyar yeriz şampanya içeriz![]() ![]() sonra![]() ![]() - ben oynamıyorum yeter ya! 91 Kelime: şömine- lüks evlerin salonunda olur - koltuk - hayır ya hani köşede - köpek? -hırrr 92 Kelime: işaret parmağı- onunla burun karıştırılır ![]() - ayak ? 93 Kelime: sıradışı- liselerde öğrenciler nerede oturuyor? - sıra - için zıttı - dış - birleştir - dışsıra böyle bir insanla oyunun oynanamayacağına karar verilip oyun bırakılır ![]() (Not: böyle anlatılmaz baştan aşağı kural hatasıİmza Tabucuyuz biz)94 Kelime: şaha kalkmak- atlar heyecanlanınca ne yapar ? - kişner yaklaşık 10 sn sonra ![]() ![]() ![]() - ya atlar heyecanlanınca ne yapar yaaaa ??? - kişner - satrançta bir taş ? - at - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - şah - at heyecanlanınca ne yapar ? - şah mat 95 Kelime: (kelime önemli değil)diyelim ki senin uçağın var onu havalandırmakiçin kimden izin istersin? - kalkışatörrr!!! 96 Kelime: yiğit- abi sütten ağzı yanan? - yoğurdu üfleyerek yer ![]() - tamam kim yiyor yoğurdu? - ne bileyim oğlum? - böyle kaslı maslı cengaver gibi birşey- anlamadım ne ki bu?- (ağzını "hay Allah ne dedim ben" edasıyla buruşturarak) ahhh deyimleri karıştırdım sanki neyse başka yerden anlatayım![]() - oğlum zaman doluyor - böyle üfleyerek yiyorsun yoğurdu neden peki?- ne diyorsun hiçbirşey anlamadım?- al işte gene zaman bitti yiğit kelime sen de hiç birşey anlamıyosun daha nasıl anlatayım abi?97 Kelime: kapuska- hani az once ne yaptık? - yemek yedik ![]() ![]() ![]() - hah ben ne yemeyi sevmem mesela?- onu sevmezsin bunu sevmezsin![]() ![]() ![]() - handi dolma da yapılır ondan ? - bamya! 98 Kelime: Ağrı dağı- kolunu duvara çarparsan ne olur? - bilmem kanar acır uf olur- evet işte onun gibi bişey birini korkutmak içingöz neyi verirsin? - dağı veririm? - ee? - uf dağı? - ben oynamıyorum ya 99 Kelime: sümüklüböcek- hani bir hayvan var spiral şeklinde bir kabuğuvar -salyangoz -hah ona çok benziyor ama sen nezle olunca ne akar burnundan? -sümük -evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundanvar -nasıl yani hayvanın sümüğü mü var? -evet karafatma nedir?-hamamböceği -hah 2 kelimeyi kes-böc -yok yok kelimenin tamamı -hamamböc -Allah cezanı versin senin be! 100 Kelime: gaz maskesikişiler: askeri geçmişe sahip iki erkek ve kız arkadaşları sıra erkeklerdedir:- 9 saniyede takılır 6 saniyede kontrol edilir!- gaz maskesi! - yürü oğluum! çak! kızlar çıldırır: - kartları mı gösteriyorsunuz birbirinize ne yapıyorsunuz! gözümüzü de ayırmıyoruz 101 Kelime: cin tonik- inle kim top oynar? -ciinnn! -yanında ne iyi gider? -toniiik! 102 Kelime: külüstür- abi motorlu taşıma aracı ![]() - araba ![]() - hah arabanın eskisine ne derler?- fayton ![]() ![]() ![]() grup iptal ![]() ![]() ![]() 103 Kelime: mesele- misalin eş anlamlısı vardı neydi? - örnek örneğin![]() ![]() ![]() - hah örneğin yerine ne kullanırız?- hmm mesela? - hah! mesela'nın a sını değiştir mantıklı bir şey yap - meselo? topluluk- %&^%^+!! 104 Kelime: lutuf- sen bir şey istersin ben de yaparım ben neyapmış olurum? - itaat etmiş olursun ![]() 105 Kelime: havuç- hani böyle zıplayan hayvanlar var - tavşan - he onlar yerler böyle turuncu ve uzun olur - lahana ben sandalyeden düşmüşümdür ve oyun bitmiştir ![]() 106 Kelime: duvak- nikah gibi ? - düğün - hah Düğünde kızın kafaya takarlar bunu damataçar falan ![]() - düvek - değil abi değiştir harflerin yerleri ![]() - oğlum düvek işte ![]() süre biter ![]() - düvek ne? - abi bizim orada öyle derler düvek derler ben sayarım bunu![]() 107 Kelime: köpek balığı- suda yüzen şey ![]() - balık mı? - tamam onun su köpeği?- su köpeği ne lan? - oğlum anlasana işte ![]() - ha köpek balığı mı? 108 Kelime: icat- hani Einstein yaptı ya (bön bön bakar) - hani Einstein ampulü yaptı ya - Einstein hiçbirşey yapmadı Edison ampulu buldu!109 Kelime: oyun-küçük insanların eğlenmek için yaptığı şey? -küçük insan????? 110 Kelime: Süleyman Demirel- Güniz Sokak’ta Hacı Arif'in karşısında kimoturuyor? - Demirel ![]() - tamam tam adı! - ![]() ![]() ![]() - abi Demirel’in adı ne?! - ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() - abi siyasetle ilgilenmiyorum ne bileyim unuttum ![]() - grup:[kopar] ohaaa yuuuuuuuhhh ööööölllll - abi geç hatırlayamayacağım![]() ![]() ![]() - !!! 111 Kelime: çello- Aşkın Nur Yengi çalıyordu bunu konservatuarda - boş gazoz şişesi? 112 Kelime: ançuez- abi Ninja Kaplumbağalar ne yer? - salatalık grup yarılır - pancar? 113 Kelime: sopranoopera kelimesini bildikten sonra: - hani operada şarkı söyleyene ne denir? - operatör - peki! 114 Kelime: iskender kebap- abi Bursa’nın nesi ünlü? (tabu kelimeleri arasında yok) - Tekirdağ köftesi 115 Kelime: Keops piramiditabu kelimeler: mısır hede hodo hebele![]() gubele ![]() ![]() ![]() - patlamış ![]() ![]() ?- mısır? - hah tamam ![]() işte onun en ünlü yapıtı![]() ![]() ![]() - tuz - ?!# - yağ? - ?! 116 Kelime: tamirat- televizyonun çalışmıyorsa ne yaparsın? - onarırım ![]() - hah onun eş anlamlısı - tamir ederim ![]() - evet sonuna ek getir hani bir binek hayvanı![]() - eşek katır hah at mı?- evett ekle şimdi![]() - at tamiri ![]() 117 Kelime: dahi- ben neyim? - salak ![]() - hayır öteki ![]() - haa süper zeki mükemmel dahi![]() 118 Kelime: bitkin- ağaç çiçek falan ne bunların türü?- bitki - eğer senin olursa ne olur? - bitkin? bilen kişinin kafası karışmışken anlatıcı eline yeni bir kart almıştır bile… 119 Kelime: Van Gogh- bu adam kulağını kesmiş ünlü birisi - kesik kulak - ?! nasıl ya? abi bir göl var ya ünlü o varadının başında - Van - evet evet - hııııı kulak vaaann ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ?!?! 120 Kelime: denek- deneyi neyin üzerinde denersin - masa 121 Kelime: kırmızı biber- ya bu böyle bir çeşit baharat ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - yeşili de var bunun siyahı da var ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ya yemeklere konan birşey ![]() ![]() - sinek!!! ![]() ![]() ![]() 122 Kelime: anatomi- anne'nin üç harflisi - ana - tamam o kalsın birşey birşey Hilfiger?- Tommy? - hah birleştir ![]() ![]() - ana Hilfiger? - ana denim? - jeans ana? - hayır ilk kelimeyle Tommy işte- anatomi? - nihayet (Not: böyle anlatılmaz baştan aşağı kural hatası İmza Tabucuyuz biz)123 Kelime: ayak- beş parmaklı organ? - yüz - ???????!!!?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 124 Kelime: (kelime önemli değil)kız sevgilisine anlatmaktadır : - hani ben sana hep söylüyorum ya!! - ne söylüyorsun? ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ![]() y-yalan![]() mı?125 Kelime: pirana- bir ineği en hızlı ne yer? - pirana 126 Kelime: ışın kılıcıanlatan arkadaş Star Wars tan girmek ister konuya - ya var ya hani bir film böyle uzayda geçiyor ![]() uzay gemileri falan var - hmm ne ya o? - hatta Cem Yılmaz da kullanmıştı bunu ![]() - ![]() ![]() ![]() ?- şey hani uzun kulaklı bir tane yaratık var ![]() ![]() - haa tamam ya! Elf! Yüzüklerin Efendisi! film kopar ![]() ![]() 127 Kelime: formül- senin abin gecen yarısa gitmisti ya neydi o? - f1 araba nascar- f1 ![]() ![]() aç onu- formula 1 - at sondan ikiyi - sonda 1 var abi - rakamla harfi - heee ![]() ![]() ![]() ![]() formül tamam128 Kelime: as- papazdan sonra ne gelir? - başpiskopos 129 Kelime: Abbas yolcu- dı dı dı densing kuiin! - abba! - hah sonuna bir harf ekleyince güzel Türkçemizde bir isim oluyor ![]() - puahhah! Abbas! - bu Abbas için hep çevrilen bir geyik var ya o - yolcudur Abbas bağlasan durmaz! - sonunu at! - yolcudur Abbas? - devir şimdi onu! - Abbas yolcu ![]() pes![]() ![]() (Not: böyle anlatılmaz baştan aşağı kural hatasıİmza Tabucuyuz biz)130 Kelime: fritöz- sarı bir sebze - soğan - hayır hani parmak gibi kesilir - ne biliyim sebzeden anlamam ki - lan parmak olanı var elma dilim olanı var - ha patates - nerde kızartılır? - tava - hah tava gibi ama başka alet bu ![]() ![]() ![]() - ne biliyim oğlum yaaa - ya Mcdonalds'ta nasıl kızartıyolar? - tavada! 131 Kelime: kaniş- bahçeye bağlanan sadık 4 ayaklı eleman var ya - köpek - heh onun küçük ve şirin olanı![]() - doberman ![]() - oeehh 132 Kelime: ekmek- Biz eve giderken sen hep sorarsın ben de o yokama pasta var derim - Photoshop - oha oha somun somun olur baston olanı da var- odun 133 Kelime: ayçöreği- bak ikiye bölüyorum güneş başka ne vardır?- ay ![]() - Tamam hani peynirlisi kıymalısı olur?- hee ayböreği![]() ![]() ![]() - ? (Not: böyle anlatılmaz baştan aşağı kural hatasıİmza Tabucuyuz biz)134 Kelime: radikal- şimdi (gruptan birine dönerek) sen bana üniversitenin ilk yıllarında diğerlerinden farklı olduğumu belirtmek için ne derdin? - inek 135 Kelime: oğlak- hani böyle otobur; bayırda çayırda çimenleriyer zarar verir![]() - sırtlan - yuh artık 136 Kelime: hiyeroglif- abi ikinci Ramses nedir? - firavun piramit Keops?- abi nerde yaşar? - İtalya! - Vatikan! - ???? herkes kopar - pardon biz Brütüs'le karıştırdık da 137 Kelime: pervane- değirmenin neyi var abi? - yeli?! - eyvallah ![]() ![]() 138 Kelime: mafya- Milan hangi ülkenin takımı? - İtalya - İtalya'nın nesi meşhurdur? - pizza makarna Colosseum Venedik- yeraltına in - metro mağara![]() ![]() - oeeeeehhhh 139 Kelime: Jurassic Park- göktaşıyla yeryüzünden silinen hayvan nedir? - dinazor - bunlarla ilgili hani? - film mi? - evet evet! - dinazorlar geçiyor mu filmin içinde? (filmin adını kastederek) - (bilmiş bilmiş) dinazorlar başrolde!! - dinazorların dönüşü! topluluk: puhahahahahaha!!! 140 Kelime: tavuk- kahvaltıda ne yersin? - jambon sucuk salam pastırma yumurta ![]() ![]() ![]() - heh! yumurtayı kim yapar? - annem?! herkes dağılır ![]() 141 Kelime: kandil- abi biz eski çağlarda neyle aydınlanırdık? - felsefe topluluk: öeehh ahauhauahauhauhauahau 142 Kelime: ayıklamak- dün akşam kardeşin bize yaptı - yemek ? - evet hani beyaz bir şey vardı sofrada- yoğurt ayran sütlaç- sütlaç yoktu başka bir şey vardı - hatırlamıyorum ya ben dün yediğimi bulamam süre biter ![]() - ne yemiştik dün akşam? - pilav - aaa kelime pilav mıydı tuh - yok ben daha pilavı sonra pirinci ayıklamayıanlatacaktım - Oynamıyorum ben 143 Kelime: yarım pansiyon- şimdi Antalya Alanya’da gecelemeye bir yer- pansiyon - 1/2 pansiyon - pans?!? 144 Kelime: kestane- hıttane kebap yemesi sevap![]() - abi bu nasıl tanımlama kasmasaydın hiç![]() 145 Kelime: kadın budu- oğlum sen nesin - erkek - tersi - kadın - onun yeneni - çıtır 146 Kelime: zift- asfalttaki esmerin rengi nedir? - zift!!! 147 Kelime: metro- hani Paris’te ve Londra’da karmaşık İstanbul’dakısacık - metrooooooo - aferin!!! 148 Kelime: sırıtmak- şimdi diyelim ben bir espri yaptım neyaparsın? - gülerim ![]() - e diyelim esprimi beğenmedin![]() -anırırım 149 Kelime: Tan Sağtürk- hani dans eden bir adam var Ceyda Düvenci ilefalan da oldu son dönem - haaaa şey şey Tuğçe Sanrakip takım: yuh yazıklar olsun 150 Kelime: Çin seddi- Uzakdoğuda bir ülke - Çin - orda böyle çok uzun yapı uzaydan dagörünüyormuş diyorlar hani - Çin duvarı!!!!!!! (great wall'dan direk tercüme yapmaktadır farkında olmadan) - hayır ya duvar değil nedir o?- büyük Çin duvar? - hınk? - ulu Çin duvarı 151 Kelime: profiterolbirbirlerinin oyununu iyi okuyan ve takım oyunu oynayan iki arkadaşın diyaloğu - Özsüt ?? - keşkül - devam ![]() ![]() - supangle - devam ![]() ![]() - genç kızların rüyası ![]() ![]() - devam ![]() ![]() - sütlaç ![]() ![]() - devam ![]() ![]() - ekler pasta ![]() ![]() - devam ![]() ![]() - profiterol - budur ![]() ![]() karşı taraf : noluyor? 152 Kelime: lobi- pansiyonun beş yıldızlı olanına ne denir? - otel - oraya gidince nerede otururuz? - kral dairesi - vay be?! |
|
|
|