![]() |
Gülmekten Koparan Tabu Diyalogları
Gülmekten Koparan Tabu Diyalogları 1. Kelime: bizon - kurban bayramı ama ABD'de - bizon! 2. Kelime: astronot - hani uzaya gidenlerdir. bu benim için küçük ama insanlık için büyük bir adımdır? - uzaycı 3. Kelime: vejetaryen - dana kestim. neyini yerim? - etini - güzel. şimdi ben onu yemiyorum çünkü ben bir neyim? - otobur 4. Kelime: 1 nisan - abi 31 mart'tan sonra ne gelir? - 32 mart 5. Kelime: limuzin - smokinle neye binilir? - ata binilir! - üff smokinle dört tekerlekli neye binilir??? - at arabası!??? 6. Kelime: ultra - meganın üstü - laguna 7. Kelime: çerçeve (kelimeye ressamdan gitmek isteyen arkadaşımız hatanın farkında değildir) - abi bak Picasso nedir? - hmmm piyanist - hayır. hayır - müzisyen.şantör...... - aaaah hayııır - muahahahaha (bu arada zaman biter) - abi ben Picasso diyorum. sen piyanist diyorsun - ya pardon ben Vivaldi’yle karıştırdım. 8. Kelime: Denzel Washington - Beyaz Saray nerde? - Washington - hah şimdi önüne isim koy. ünlü biri - (bir an heyecana kapılarak) Washington portakalı 9. Kelime: isyan - bilmemne günlerinde aşk? Ahmet Altan yazarı - aşk kitabı okumam ben - pfff.. peki 31 mart vakası nedir? - kötüdür. 10. Kelime: şemsiye - hani yazın altına girersin? - şezlong 11. Kelime: firavun - son dört harfi kavun kelimesinin harflerine benzeyen bir yönetici. Eskilerden böyle - savunmadan sorumlu devlet bakanı - değil mi ama… 12. Kelime: balık - suda yüzer böyle - platipus!!! 13. Kelime: adaçayı - şimdi böyle dört tarafı denizlerle çevrili?? - ada! - peki kahve değil onun gibi bir şey?? - çay! - hah süper! birleştir şimdi onları... - çay adası! -oeehh (Not: böyle anlatılmaz. baştan aşağı kural hatası İmza Tabucuyuz.biz) 14. Kelime: çengel bulmaca anlatıcı bulmaca kısmını anlatmıştır. çengel kısmını anlatmaya çalışmaktadır - hani böyle iğne vardır ya. onun toplu olmayanı - ... - başka şekilde anlatayım. bir film vardı ya. (yana dönerek) yönetmeni kimdi hani? - aaa çengel - sus bir dakika. film diyorum hani vardı ya yönetmeni kimdi yahu? - çengeeell - yahu dur. hani böyle korsanlar falan - çengel değil mi ki ? - neyse hatırlayamadım başka yoldan anlatayım 15. Kelime: termik santral - Yatağan'da ne var? - yastık!!! 16. Kelime: zeplin - hani uçar. içinde ateş olur böyle... - ateş böceği topluluk: höh 17. Kelime: (kelime önemli değil) - hani bir zeyna var. bir de ne var? - memoli (hönk!!) 18. Kelime: gölet - okyanusun küçüğü nedir - deniz - daha küçüğü - göl - daha küçüğü - ırmak - yok yok öle değil - nehir - ya yok be oğlum. peki ineğin nesinden faydalanırız - etinden - heh şimdi deniz'in ufağı ile ineğin faydalandığımızı - etgöl 19. Kelime: Çin seddi - abi gözleri çekik elemanlar var hani kocaman bir ülke? - Çin! - hah. onların en meşhur şeyleri.. - Çin işkencesi! - ....... 20. Kelime: olacak o kadar - (açılış müziğini söylemeye başlar) niyetimiz kimseyi kırmak değildir - (büyük bir ciddiyetle) şurdakini oraya koymak değildir.... diğer elemanlar: puahahahah - ne?? - şarkının devamı değil. ne bu?? - ha olacak o kadar!! 21. Kelime: hesap makinesi - sınavlara giderken neyi yanında bulundurursun? - kopya.. 22. Kelime: karnıyarık - içi geçmiş din adamı... - imambayıldı? - hah işte onun kıymalısı - karnıyarııııık 23. Kelime: nezle - ağız ile göz arasında oluşan bir komplikasyon - hıı.. evet... 24. Kelime: dağ bisikleti - şimdi bu bir taşıt - jet ski! topluca kopulur… - yok. bununla dağa çıkıyorsun - teleferik ? - iki tekerleği var. - iki tekerlekli teleferik! 25. Kelime: çariçe (Rusya bilinmiştir...) - eskiden Rusya'yı yönetenlere ne denirdi? - aristokrat! bürokrat! - Rusyayı diyorum yöneten diyorum! - haa dur neydi. çar! - onun dişisi? - çarç... çar... çarli!!! 26. Kelime: Karagöz’le Hacıvat - bunlar bir ikili - Laurel ve Hardy - hayır degil ............. - abi bunlar 1600 lü yılların süper ikilisi ............. süre biter. anlatılmaya calışılan(!) da Karagöz’le Hacıvat’tır. 27. Kelime: müze - hani sen topraktan kazıp bir şeyler çıkarırsın? - tarihi eser? - hah nereye koyarsın onu? - dağa - hınk! pas abi ve ben oynamıyorum. 28. Kelime: sim kart - hani bilgisayarların içinde olur - çip - hah işte onun gibi. peki kadınlar makyaj esnasında parıldayan ne sürerler? - sim - hah işte birleştir onları. - simçip - hayır ! üfff - çimsip? çipsim? simçips? (Not: böyle anlatılmaz. baştan aşağı kural hatası İmza Tabucuyuz.biz) 29. Kelime: kekik - yemeğe konur. ot gibi şeyler - mayonez !!!! 30. Kelime: cerrah - hani benim babamın işi. adam keser hani... - cellat??? 31. Kelime: kamarot - gemilerdeki odalara ne denir? - kamara - peki onlarla kim ilgilenir? - kamaraman 32. Kelime: travma - hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bir şey geçirirsin? - film şeridi? 33. Kelime: iguana - abi bir ülke adı - nerde? - Afrika’da bir ülkenin adı - Tanzanya. Nijerya... süre dolar... kelimenin iguana olduğu öğrenilir.* 34. Kelime: köpekbalığı - abi bitki değil. - hayvan -tamam bir hayvan filmi var. denizde insanları parçalıyordu hani - Jaws - tamam Jaws ne? - balina - tamam abi balina 35. Kelime: cebimde ne var? - telefon - bunun böyle tren istasyonlarında paralı falan olanı nedir? - anketörlü telefon - saçmalama. telefon soru mu soruyor? 36. Kelime: Marlon Brando - abi hani beyaz perde felan - sinema. film - hah film! aile bireylerini say! - anne. baba - baba filmi diyince kim gelir akla? - naylon branda 37. Kelime: hipodrom - Veli Efendi nedir. ne yaparsın orda? - türbe! dua edilir! (maalesef içinde "efendi" kelimesinin geçtiği her yeri türbe sanabilen arkadaşlarım da var...) 38. Kelime: Microsoft - abi hani başkanı Bill Gates bunun. - hmm . aa . mikro .... . mikro ..... - evet abi. hadi abi micro ne. Windows'u var. Office'i var - mikro ... . mikro ... . " mikroyazılım" 39. Kelime: fi tarihi - notalar nasıldır? - do re mi fa sol la si do - en sevmediğin ders neydi? - tarih! - hah şimdi notalı gibi bir tarih bu. böyle cok tarihi filan anlamında - mi tarihi! Topluluk kopar... 40. Kelime: rafting - çayın büyüğünde yapılan spor - çaydakçıra 41. Kelime: eskimo - kutupta yaşarlar - (hep bir ağızdan) ayııııııı - yok insan olanları - hee eskimo 42. Kelime: kredi kartı anlatmaya çalışan arkadaş: hani mağazaya gidersin birşey almaya da sana sorarlar şu mu şu mu!?!??! anlamaya çalışan garibim: ne bileyim oğlum mavi mi kırmızı mı diye sorarlar anlatan: ya oğlum öyle değil hani almaya karar verirsin şu mu şu mu derler!?!? anla(ya)mayan: small mu large mı? anlatan: ya off olm anlamıyorsun bir şeyi kredi kartıydı..geç... 43. Kelime: müsteşar - hani bir dizi vardı? orada sebze vardı... - havuç - havucun dedesi - turp!!! 44. Kelime: sülfürik asit - pansuman yaparken kullanırız - gazlı bez... - tentürdiyot... - pamuk... - hidrofil pamuk - oksijenli su... süre biter ve kelimenin ne olduğu öğrenilir: sülfürik asit 45. Kelime: ölümsüz Anneyle Tabu oynanmaktadır. - anne şimdi geçen gün hani Selma ablanın kocası ne oldu? - öldü. - hah tamam ölenler vardır bir de tersi vardır. Ne denir onlara? - bu dünyada herkes ölümlüdür yavrum. - annneeeeeeeeeeeeeeeeeee. 46. Kelime: biyolog - Abi ÖSS'de sayısalın son bölümü? - biyoloji - hah işte onunla uğraşan kişiler? - biyolojist?!! 47. Kelime: Sezar - sen de mi ......? - sen de mi ne? - sen de mi ..........? (kaş göz falan var tabii) - Brütüs! - evet kim demiş o lafı? - (tereddütsüz) Red Kit! - (hep bir ağızdan) abooo 48. Kelime: kav - abi şimdi kibritin üstünde ne yazar - ateşle yaklaşma - hayır Allahın cezası. o tüp kamyonunda yazar. söyle ne yazar? - haa. tamam hatırladım. vasati 40 çöp yazar - uffff.... oynamıyorum ben bu adamla. 49. Kelime: masaj Tek yumurta ikizleri bir takımdaysa kuşkusuz sinir eden diyaloglar - şu an neye ihtiyacım var? - masaj!!! 50. Kelime: kaplıca - hani yaşlı kadınlar gider. soğuk degil! - sıcak! - evet! - tamam anladım. termik santral! 51. Kelime: bungee jumping - abi hani tatil yerlerinde olur ya böyle birşey bağlarlar kendilerine. “doink doink” diye atlarlar böyle - Manisa Tarzanı 52. Kelime: yatırım - Napolyon ne demiş? - para. para. para -tamam. cok paran olunca ne yaparsın? - bankaya yatırın! - `...`. tamam senin yatırın. onun yatırı. benim neyim? - '...`. yatırım?!?! - evet... )) 53. Kelime: Berlin Duvarı - herkes bir parçasını aldı ya - Sezen Aksu! grup: yuahhahahahaeuhahahuahuaheuahua 54. Kelime: Babalar günü - bu böyle. gayet ticari bir gündür.. - 1 mayıs ! 55. Kelime: havalandırma boşluğu - hani mahkumlar hapishanelerden kaçmak için bir yer kullanırlar. böyle biraz yukarılardadır. - yanlızlık boşluğu Herkes yerde… 56. Kelime: şirinler (kelimeyi anlatacağım kişinin adı Şirin) - sen kimsin? - ben. şey. Şirin! - evet ama bu tv’de oynuyor - Şirin baba!! - tamam! çoğul yap bunu şimdi! - şirin babalar!!!!!!!! - ehemm peki. 57. Kelime: iletki - hani okula götürürüz - defter - yok yok hani ilkokulda - kalem (sanki ilkokul bitti biz okula kalem götürmüyoz) - ya daha garip bir adı var - hah üzengi 58. Kelime: ters takla - abi şimdi ilkokulda beden eğitimi derslerinde ne yapardık hop diye . - takla atardık - onun ceşitlerini say. - düz takla. yan takla. güvercin takla. -evet evet düz taklanın tersi. kontrol eden: biiiip biiiip biiip biiip 59. Kelime: Freud - hani rüyalara girer ya??? - ak sakallı dede - hah işte... kim o ??? 60. Kelime: hamarat - bazı kızlar hep ev temizler. ne denir onlara? - çalışkan? - hani hep böyle yemek yaparlar. - ? - Karadeniz kadınları böyledir. "çok şey bir kız" denir onlara. ne denir? - maharat! - ??!! 61. Kelime: profiterol - seni Erol sordu - Erol Evgin mi? - yok Erol iştee - Erol Büyükburç mu? süre dolar.. - Allah cezanı versin bi profiterol diyemedin - senin versin. ne alakası var Erol’la? (Not: böyle anlatılmaz. baştan aşağı kural hatası İmza Tabucuyuz.biz) 62. Kelime: santral - 118! - bilinmeyen numaralar? telefon? vb.. - biri çıkar! - (yanda oturan arkadaş) 117.. iptal. 63. Kelime: sözlük - hani bir kelimeyi bilmediğin zaman nereye bakarsın? - eee... havaya... topluluk: puahahahahahahaha 64. Kelime: abaküs - ilk excel programı - excel ne yaaa - e napiim ben seni!!!!!! 65. Kelime: dolgu - ağzımızda 32 tane birşey var ya onlar ne? - diş - tamam onlar kötü gözükürse ne yaparız? - pırlanta taktırırız... topluluk: ???? 66. Kelime: Anadolu - baba'nın öbürü ne? - anne - anne'nin diğer söylenişi ne? - ana - boşun tersi ne? - dolu - hıh! bu şimdi bir yöre? - Bolu..!? (Not: böyle anlatılmaz. baştan aşağı kural hatası İmza Tabucuyuz.biz) 67. Kelime: kılıf - minareyi çalan neyini hazırlar? - sonunu! 68. Kelime: at - hani böyle bir şeye bineriz biz. binicilik yaparız ? - fil! topluluk:!!!!!!! 69. Kelime: ters - düzün tersi - düzün tersi? 70. Kelime: hamal - hani otellerde bulunur - zangoç! - yürü be kim tutar seni 71. Kelime: 23 nisan - (şarkı söyleyerek) seviniin küçükler övünün büyüklerr... - (şarkıyı heyecanla devam ettirerek) biz gideriiz ormana hey ormaana diger kişiler burda kopar ama ikili heyecandan diyaloga devam eder - neyi kutluyoruz biz? - balta!!! ..?!? 72. Kelime: çenesi düşük - ben neyim? - cadı. cadaloz - hani penguenden çok yapabiliyorum ben onu - geveze. çenesi düşük. 73. Kelime: deniz anası - hani vücudunun %90 ı su bu canlının... - insan. - hayır hayır bu yeniyor. Japonlar çok seviyor hani bunu.. - (bağırarak) sushi. rakip: pas... 74. Kelime: şamata - Suriye’nin başkenti - Şam - Semra Hanım’ın oğlu - Ata - birleştir şimdi - ha buldum ataşam (Not: böyle anlatılmaz. baştan aşağı kural hatası İmza Tabucuyuz.biz) 75. Kelime: delikanlı - ben seni silahla vurunca senden ne akar? - kan - peki. Bakırköy'e gidenlere ne denir? - deli - eee birleştirince? - kan delisi! 76. Kelime: turne - hani turneye cikarsin ya... kontrolör : viiuuukk..viyyk viyk... tabu oldu ! - kelime neydi ? kontrolör : turne dinleyenler yıkılır... 77. Kelime: acımak - sen en çok nasıl yemek seversin? - acı - heh şimdi bunun mastar hali - pul biber herkes yerlerde yuvarlanır. 78. Kelime: ıspanak - pipolu çizgi film kahramanı? - Varyemez amca - ya hani Karadenizli olan? - Temel Reis - heh o ne yer? -hamsi !!! diğerleri: puaaahhha (iptal!) 79. Kelime: bodur - Akdeniz’in bitki örtüsü nasıldır? - maki - peki nasıldır yani?- kışlar ılık ve yağmurlu... 80. Kelime: avokado - portakal. mandalina nelerdir? - meyve - hah. bunlar Akdeniz meyveleri. bir de ne meyveleri olur hani? - tropikal meyveler filan mı? - evet! evet! peki bu meyvelerden bir tanesi. hani çok ünlü olanı..? - bukalemum! 81. Kelime: restoran - biz şimdi nerdeyiz - cafe - değiştir biraz - kahve - biraz daha - nescafe - pas be pas 82. Kelime: baron - abi sen eğlenmek için nereye gidersin? - bara. cafeye... - hah. peki 9' dan sonra ne gelir? - polis? (yükselen kahkahalar...) - ahahah! Yok. sayı olarak. - 10? - birleştir şimdi ikisini? - dokuzon?!! (Not: böyle anlatılmaz. baştan aşağı kural hatası İmza Tabucuyuz.biz) 83. Kelime: pamuk şeker - hani böyle bir uzun çubuk üstüne sarılı birşeyler - elektrik direği - hayır... - pamuk şekeri ?!?!?!?! 84. Kelime: savruk - çok para harcayan insan? - savurgan - savurgan insan? sıfat hali? nedir? - patavatsız?...?..? (.....süre biter) 85. Kelime: yamyam - Hani çok ünlü bir şair? - ??? - Ömer varya Ömer... - Hayyam - Hah tamam! (süre biter) Anlatıcı doğru anlatmanın gururuyla karta bakar ve kelimeyi görür "Yamyam" 86. Kelime: cilt tabu kelimelerde kitap vardır. haliyle; - abi biz defterleri ne yaparız? - düreriz!!! 87. Kelime: vitrin - Vakko'nun dışında ne var? - Beymen. damat. Mango... 88. Kelime: su - başlıca iceceğimiz? - çay 89. Kelime: çiçek - burnunla ne yaparsın? - karıştırırım - puuahhaa 90. Kelime: açık büfe - biz senle evlendik. balayında nerde kalırız? - nerde istersek orda - hani tam pansiyon yarım.. - otel? - otelde kaldık nerde. ne yeriz? - odamızda havyar yeriz. şampanya içeriz...sonra.. - ben oynamıyorum yeter ya! 91. Kelime: şömine - lüks evlerin salonunda olur - koltuk - hayır ya hani köşede - köpek? -hırrr 92. Kelime: işaret parmağı - onunla burun karıştırılır. - ayak ? 93. Kelime: sıradışı - liselerde öğrenciler nerede oturuyor? - sıra - için zıttı - dış - birleştir - dışsıra böyle bir insanla oyunun oynanamayacağına karar verilip oyun bırakılır. (Not: böyle anlatılmaz. baştan aşağı kural hatası İmza Tabucuyuz.biz) 94. Kelime: şaha kalkmak - atlar heyecanlanınca ne yapar ? - kişner yaklaşık 10 sn sonra ... - ya atlar heyecanlanınca ne yapar yaaaa ??? - kişner - satrançta bir taş ? - at - ...... - şah - at heyecanlanınca ne yapar ? - şah mat 95. Kelime: (kelime önemli değil) diyelim ki senin uçağın var. onu havalandırmak için kimden izin istersin? - kalkışatörrr!!! 96. Kelime: yiğit - abi sütten ağzı yanan? - yoğurdu üfleyerek yer. - tamam kim yiyor yoğurdu? - ne bileyim oğlum? - böyle kaslı maslı. cengaver gibi birşey - anlamadım. ne ki bu? - (ağzını "hay Allah ne dedim ben" edasıyla buruşturarak) ahhh. deyimleri karıştırdım sanki. neyse başka yerden anlatayım. - oğlum zaman doluyor - böyle üfleyerek yiyorsun yoğurdu. neden peki? - ne diyorsun. hiçbirşey anlamadım? - al işte gene zaman bitti. yiğit kelime. sen de hiç birşey anlamıyosun. daha nasıl anlatayım abi? 97. Kelime: kapuska - hani az once ne yaptık? - yemek yedik... - hah. ben ne yemeyi sevmem mesela? - onu sevmezsin. bunu sevmezsin... - handi dolma da yapılır ondan ? - bamya! 98. Kelime: Ağrı dağı - kolunu duvara çarparsan ne olur? - bilmem kanar. acır uf olur - evet işte onun gibi bişey. birini korkutmak için göz neyi verirsin? - dağı veririm? - ee? - uf dağı? - ben oynamıyorum ya 99. Kelime: sümüklüböcek - hani bir hayvan var. spiral şeklinde bir kabuğu var -salyangoz -hah ona çok benziyor ama sen nezle olunca ne akar burnundan? -sümük -evet evet. bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var -nasıl yani hayvanın sümüğü mü var? -evet. karafatma nedir? -hamamböceği -hah 2. kelimeyi kes -böc -yok yok kelimenin tamamı -hamamböc -Allah cezanı versin senin be! 100. Kelime: gaz maskesi kişiler: askeri geçmişe sahip iki erkek ve kız arkadaşları. sıra erkeklerdedir: - 9 saniyede takılır. 6 saniyede kontrol edilir! - gaz maskesi! - yürü oğluum! çak! kızlar çıldırır: - kartları mı gösteriyorsunuz birbirinize ne yapıyorsunuz! gözümüzü de ayırmıyoruz 101. Kelime: cin tonik - inle kim top oynar? -ciinnn! -yanında ne iyi gider? -toniiik! 102. Kelime: külüstür - abi motorlu taşıma aracı. - araba. - hah. arabanın eskisine ne derler? - fayton... grup iptal... 103. Kelime: mesele - misalin eş anlamlısı vardı neydi? - örnek. örneğin... - hah. örneğin yerine ne kullanırız? - hmm mesela? - hah! mesela'nın a sını değiştir mantıklı bir şey yap - meselo? topluluk- %&^%^+!! 104. Kelime: lutuf - sen bir şey istersin. ben de yaparım. ben ne yapmış olurum? - itaat etmiş olursun. 105. Kelime: havuç - hani böyle zıplayan hayvanlar var - tavşan - he onlar yerler böyle turuncu ve uzun olur - lahana ben sandalyeden düşmüşümdür ve oyun bitmiştir. 106. Kelime: duvak - nikah gibi ? - düğün - hah. Düğünde kızın kafaya takarlar bunu. damat açar falan. - düvek - değil abi değiştir harflerin yerleri. - oğlum düvek işte. süre biter. - düvek ne? - abi bizim orada öyle derler. düvek derler ben sayarım bunu. 107. Kelime: köpek balığı - suda yüzen şey. - balık mı? - tamam. onun su köpeği? - su köpeği ne lan? - oğlum anlasana işte. - ha köpek balığı mı? 108. Kelime: icat - hani Einstein yaptı ya (bön bön bakar) - hani Einstein ampulü yaptı ya - Einstein hiçbirşey yapmadı. Edison ampulu buldu! 109. Kelime: oyun -küçük insanların eğlenmek için yaptığı şey? -küçük insan????? 110. Kelime: Süleyman Demirel - Güniz Sokak’ta. Hacı Arif'in karşısında kim oturuyor? - Demirel. - tamam tam adı! - ... - abi Demirel’in adı ne?! - ... - ... - abi siyasetle ilgilenmiyorum ne bileyim unuttum. - grup:[kopar] ohaaa yuuuuuuuhhh ööööölllll - abi geç. hatırlayamayacağım... - !!! 111. Kelime: çello - Aşkın Nur Yengi çalıyordu bunu konservatuarda - boş gazoz şişesi? 112. Kelime: ançuez - abi Ninja Kaplumbağalar ne yer? - salatalık grup yarılır - pancar? 113. Kelime: soprano opera kelimesini bildikten sonra: - hani operada şarkı söyleyene ne denir? - operatör - peki! 114. Kelime: iskender kebap - abi Bursa’nın nesi ünlü? (tabu kelimeleri arasında yok) - Tekirdağ köftesi 115. Kelime: Keops piramidi tabu kelimeler: mısır. hede. hodo. hebele. gubele... - patlamış...? - mısır? - hah tamam.. işte onun en ünlü yapıtı... - tuz - ?!# - yağ? - ?! 116. Kelime: tamirat - televizyonun çalışmıyorsa ne yaparsın? - onarırım. - hah onun eş anlamlısı - tamir ederim. - evet. sonuna ek getir. hani bir binek hayvanı. - eşek. katır. hah at mı? - evett. ekle şimdi. - at tamiri. 117. Kelime: dahi - ben neyim? - salak. - hayır öteki. - haa. süper. zeki. mükemmel. dahi. 118. Kelime: bitkin - ağaç. çiçek falan. ne bunların türü? - bitki - eğer senin olursa ne olur? - bitkin? bilen kişinin kafası karışmışken anlatıcı eline yeni bir kart almıştır bile… 119. Kelime: Van Gogh - bu adam kulağını kesmiş ünlü birisi - kesik kulak - ?! nasıl ya? abi bir göl var ya ünlü. o var adının başında - Van - evet evet - hııııı kulak vaaann........ - ?!?! 120. Kelime: denek - deneyi neyin üzerinde denersin - masa 121. Kelime: kırmızı biber - ya bu böyle bir çeşit baharat.. - ....... - yeşili de var bunun siyahı da var.. - .......... - ya yemeklere konan birşey.. - sinek!!!... 122. Kelime: anatomi - anne'nin üç harflisi - ana - tamam. o kalsın. birşey birşey Hilfiger? - Tommy? - hah birleştir.. - ana Hilfiger? - ana denim? - jeans ana? - hayır. ilk kelimeyle Tommy işte - anatomi? - nihayet (Not: böyle anlatılmaz. baştan aşağı kural hatası İmza Tabucuyuz.biz) 123. Kelime: ayak - beş parmaklı organ? - yüz - ???????!!!??..... 124. Kelime: (kelime önemli değil) kız sevgilisine anlatmaktadır : - hani ben sana hep söylüyorum ya!! - ne söylüyorsun?.. - ....... - ..y-yalan..mı? 125. Kelime: pirana - bir ineği en hızlı ne yer? - pirana 126. Kelime: ışın kılıcı anlatan arkadaş Star Wars tan girmek ister konuya - ya var ya hani bir film böyle uzayda geçiyor. uzay gemileri falan var - hmm ne ya o? - hatta Cem Yılmaz da kullanmıştı bunu. - ....? - şey hani uzun kulaklı bir tane yaratık var.. - haa tamam ya! Elf! Yüzüklerin Efendisi! film kopar.. 127. Kelime: formül - senin abin gecen yarısa gitmisti ya neydi o? - f1. araba . nascar - f1 ... aç onu - formula 1 - at sondan ikiyi - sonda 1 var abi - rakamla harfi - heee..... formül tamam 128. Kelime: as - papazdan sonra ne gelir? - başpiskopos 129. Kelime: Abbas yolcu - dı dı dı densing kuiin! - abba! - hah sonuna bir harf ekleyince güzel Türkçemizde bir isim oluyor. - puahhah! Abbas! - bu Abbas için hep çevrilen bir geyik var ya o - yolcudur Abbas bağlasan durmaz! - sonunu at! - yolcudur Abbas? - devir şimdi onu! - Abbas yolcu.. pes.. (Not: böyle anlatılmaz. baştan aşağı kural hatası İmza Tabucuyuz.biz) 130. Kelime: fritöz - sarı bir sebze - soğan - hayır hani parmak gibi kesilir - ne biliyim sebzeden anlamam ki - lan parmak olanı var elma dilim olanı var - ha patates - nerde kızartılır? - tava - hah tava gibi ama başka alet bu... - ne biliyim oğlum yaaa - ya Mcdonalds'ta nasıl kızartıyolar? - tavada! 131. Kelime: kaniş - bahçeye bağlanan sadık 4 ayaklı eleman var ya - köpek - heh. onun küçük ve şirin olanı. - doberman. - oeehh 132. Kelime: ekmek - Biz eve giderken sen hep sorarsın. ben de o yok ama pasta var derim - Photoshop - oha oha. somun somun olur. baston olanı da var - odun 133. Kelime: ayçöreği - bak ikiye bölüyorum. güneş başka ne vardır? - ay. - Tamam. hani peynirlisi kıymalısı olur? - hee. ayböreği... - ? (Not: böyle anlatılmaz. baştan aşağı kural hatası İmza Tabucuyuz.biz) 134. Kelime: radikal - şimdi (gruptan birine dönerek) sen bana üniversitenin ilk yıllarında diğerlerinden farklı olduğumu belirtmek için ne derdin? - inek 135. Kelime: oğlak - hani böyle otobur; bayırda. çayırda çimenleri yer. zarar verir. - sırtlan - yuh artık 136. Kelime: hiyeroglif - abi ikinci Ramses nedir? - firavun. piramit. Keops? - abi nerde yaşar? - İtalya! - Vatikan! - ???? herkes kopar - pardon biz Brütüs'le karıştırdık da 137. Kelime: pervane - değirmenin neyi var abi? - yeli?! - eyvallah.. 138. Kelime: mafya - Milan hangi ülkenin takımı? - İtalya - İtalya'nın nesi meşhurdur? - pizza. makarna. Colosseum. Venedik - yeraltına in - metro .mağara.. - oeeeeehhhh 139. Kelime: Jurassic Park - göktaşıyla yeryüzünden silinen hayvan nedir? - dinazor - bunlarla ilgili hani? - film mi? - evet evet! - dinazorlar geçiyor mu filmin içinde? (filmin adını kastederek) - (bilmiş bilmiş) dinazorlar başrolde!! - dinazorların dönüşü! topluluk: puhahahahahaha!!! 140. Kelime: tavuk - kahvaltıda ne yersin? - jambon sucuk salam pastırma yumurta... - heh! yumurtayı kim yapar? - annem?! herkes dağılır. 141. Kelime: kandil - abi biz eski çağlarda neyle aydınlanırdık? - felsefe topluluk: öeehh ahauhauahauhauhauahau 142. Kelime: ayıklamak - dün akşam kardeşin bize yaptı - yemek ? - evet. hani beyaz bir şey vardı sofrada - yoğurt. ayran. sütlaç - sütlaç yoktu başka bir şey vardı - hatırlamıyorum ya ben dün yediğimi bulamam süre biter. - ne yemiştik dün akşam? - pilav - aaa kelime pilav mıydı tuh - yok ben daha pilavı. sonra pirinci ayıklamayı anlatacaktım - Oynamıyorum ben 143. Kelime: yarım pansiyon - şimdi Antalya. Alanya’da gecelemeye bir yer - pansiyon - 1/2 pansiyon - pans?!? 144. Kelime: kestane - hıttane kebap. yemesi sevap. - abi bu nasıl tanımlama. kasmasaydın hiç. 145. Kelime: kadın budu - oğlum sen nesin - erkek - tersi - kadın - onun yeneni - çıtır 146. Kelime: zift - asfalttaki esmerin rengi nedir? - zift!!! 147. Kelime: metro - hani Paris’te ve Londra’da karmaşık. İstanbul’da kısacık - metrooooooo - aferin!!! 148. Kelime: sırıtmak - şimdi. diyelim ben bir espri yaptım. ne yaparsın? - gülerim. - e. diyelim esprimi beğenmedin. -anırırım 149. Kelime: Tan Sağtürk - hani dans eden bir adam var. Ceyda Düvenci ile falan da oldu son dönem - haaaa şey şey. Tuğçe San rakip takım: yuh yazıklar olsun 150. Kelime: Çin seddi - Uzakdoğuda bir ülke - Çin - orda böyle çok uzun yapı. uzaydan da görünüyormuş diyorlar hani - Çin duvarı!!!!!!! (great wall'dan direk tercüme yapmaktadır farkında olmadan) - hayır ya duvar değil. nedir o? - büyük Çin duvar? - hınk? - ulu Çin duvarı 151. Kelime: profiterol birbirlerinin oyununu iyi okuyan ve takım oyunu oynayan iki arkadaşın diyaloğu - Özsüt ?? - keşkül - devam.. - supangle - devam.. - genç kızların rüyası.. - devam.. - sütlaç.. - devam.. - ekler pasta.. - devam.. - profiterol - budur.. karşı taraf : noluyor? 152. Kelime: lobi - pansiyonun beş yıldızlı olanına ne denir? - otel - oraya gidince nerede otururuz? - kral dairesi - vay be?! |