Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
pilav, süslü

Süslü Pilav

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Süslü Pilav







Malzemeler:

* yarim kilo et
* 1 büyük su bardagi pirinc
* 1 kase bezelye
* 2 havuc
* tuz
* kara biber
* sivi yag

Yapilisi:


Et'i küp seklinde dograyip tavaya koyup altini en kisik ateste 1 saate kadar suyunu cekene kadar pisiriyoruz

suyunu cektikten sonra sivi yag ilave edip kavuruyoruz tuzunu biberini ayarliyoruz

pilavi pisiriyoruz

havuclari rendeliyip sivi yagda kavuruyoruz tuzunu biberini ayarliyoruz

kek kalibinin altina etler yayiyoruz üzerinede pilavin bir bölümünü iyice bastirarak yayiyoruz bezelyeleri yayiyoruz üzerine tekrar pilav havuclari üzerine yayiyoruz ve en sona tekrar pilav yayip iyice bastiriyoruz

servis tabagina ters ceviriyoruz

Afiyet olsun

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.