Brusetta Kanepeler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Brusetta KanepelerMalzemeler: 200 gr patlıcan salatası 200 gr acılı antep ezmesi 200 gr çerkez tavuğu 70 gr zeytin ezmesi 20 dilim baget ekmeği 1 diş sarımsak ÜZERİNİ SÜSLEMEK İÇİN Dal maydanoz veya dereotu İnce dilimlenmiş domates Salatalık Limon kabuğu TARİFİ: Baget ekmekleri ince dilimleyin ve fırında kızaran Bir adet sarımsağı ortadan ikiye keserek ekmeklere sürün Bir fırça yardımı ile sızma'tipi zeytinyağı ile lezzetlendirin Hazırladığınız veya marketten hazır aldığınız mezeleri bir çorba kaşığı yardımı ile ekmeklerin üzerine sürün Mezelerle (patlıcan salatası antep ezmesi çerkez tavuğu lezzetlendirdiğiniz ekmekleri maydanoz dereotu ya da domates ve salatalık dilimleriyle süsleyin
|
|
|
|