Haslama Et Sosu Yapilisi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Haslama Et Sosu YapilisiHaşlama Et Sosu Tarifi Haşlama et sosu malzemeleri (4 kişilik) * 1 diş sarımsak * 3 dilim bayatlamış tost ekmeği * 1 kaşık sirke * 5-6 kaşık zeytinyağı * Yarım kaşık kırmızı biber * Tuz Haşlama et sosu tarifi 1 Etinizi haşlayın Et haşlanırken sarımsağı döverek bir kenara ayırın![]() 2 Tost ekmeklerinin kabuklarını elinizle ya da bıçakla çıkarın İçini parçalayarak genişçe bir kasede 4 kaşık (ya da ne kadar gerekiyorsa) soğuk suyla ıslatın![]() 3 Islattığınız tost ekmeklerini 3-4 dakika dinlendirin Sonra bir çatalla iyice ezin ve diğer malzemeleri karıştırın Et haşlanınca bu sosu üzerine yayarak servis yapın![]() Oktay Usta |
|
|
|