![]() |
Haslama Et Sosu Yapilisi
Haşlama Et Sosu Tarifi Haşlama et sosu malzemeleri (4 kişilik) * 1 diş sarımsak * 3 dilim bayatlamış tost ekmeği * 1 kaşık sirke * 5-6 kaşık zeytinyağı * Yarım kaşık kırmızı biber * Tuz Haşlama et sosu tarifi 1. Etinizi haşlayın. Et haşlanırken sarımsağı döverek bir kenara ayırın. 2. Tost ekmeklerinin kabuklarını elinizle ya da bıçakla çıkarın. İçini parçalayarak genişçe bir kasede 4 kaşık (ya da ne kadar gerekiyorsa) soğuk suyla ıslatın. 3. Islattığınız tost ekmeklerini 3-4 dakika dinlendirin. Sonra bir çatalla iyice ezin ve diğer malzemeleri karıştırın. Et haşlanınca bu sosu üzerine yayarak servis yapın. Oktay Usta |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.