yoksa yukarda bahsedilen baharatlardan kendi çeşninizi yapabilirsiniz[*]yarım çay kaşığı kırmızı biber[*]tuz[/list]Yaılışı:[*]milföy hamurunu dondurucudan çıkardıktan sonra 5 dakika kadar oda sıcaklığında bekletin ve 1 nolu resimdeki gibi kesin[*]hamuru 2 ve 3 nolu resimdeki gibi katlayıp fırın tepsisine koyun ve önceden 200 derece ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin[*]sürenin sonunda milföy hamurları 4 nolu resimdeki gibi olacaksivri bir bıçak ucuyla hamurun orta bölümündeki kabuğun kenarlarını kesin şimdi küçük bir çantanız var üst parçayı şimdilik bir kenara koyun[*]hamurlar pişerken siz bu arada tavukları kuşbaşı doğrayın[*]sıvı yağı kızdırdığınız tavaya tavukları ekleyin rengi dönüp beyazlaşana kadar kavurun[*]mantarları dilim dilim kesin ve tavaya ekleyin[*]ezilmiş sarmısağı ve baharatları ekleyin kavurmaya devam edin[*]kremayı ve mısırları ekleyin[*]krema yoğunlaşana kadar pişirin hamurlar fırından çıktığında sosta pişmiş olur[*]içi boşaltılmış milföy çantalara tavuk sosu paylaştırın sosun suyunu hamurların üzerine gezdirin[*]bir tarafa ayırdığınız üst parçayı tavukların üzerine koyun[*]Sıcak olarak servis yapınAfiyet olsun
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.