![]() |
Çantada Tavuk Tarifi(Resimli Anlatım)
. yoksa yukarda bahsedilen baharatlardan kendi çeşninizi yapabilirsiniz[*]yarım çay kaşığı kırmızı biber[*]tuz[/list]Yaılışı:[*]milföy hamurunu dondurucudan çıkardıktan sonra 5 dakika kadar oda sıcaklığında bekletin ve 1 nolu resimdeki gibi kesin[*]hamuru 2 ve 3 nolu resimdeki gibi katlayıp . fırın tepsisine koyun ve önceden 200 derece ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin[*]sürenin sonunda milföy hamurları 4 nolu resimdeki gibi olacak.sivri bir bıçak ucuyla hamurun orta bölümündeki kabuğun kenarlarını kesin. şimdi küçük bir çantanız var . üst parçayı şimdilik bir kenara koyun[*]hamurlar pişerken siz bu arada tavukları kuşbaşı doğrayın[*]sıvı yağı kızdırdığınız tavaya tavukları ekleyin . rengi dönüp beyazlaşana kadar kavurun[*]mantarları dilim dilim kesin ve tavaya ekleyin[*]ezilmiş sarmısağı ve baharatları ekleyin . kavurmaya devam edin[*]kremayı ve mısırları ekleyin[*]krema yoğunlaşana kadar pişirin . hamurlar fırından çıktığında sosta pişmiş olur[*]içi boşaltılmış milföy çantalara tavuk sosu paylaştırın . sosun suyunu hamurların üzerine gezdirin[*]bir tarafa ayırdığınız üst parçayı. tavukların üzerine koyun[*]Sıcak olarak servis yapın.Afiyet olsun http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.