![]() |
Tavuk Sarma Tarifi(Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Sarma Tarifi(Resimli Anlatım)![]() Kullanılan Malzemeler:[*]- 8 adet tavuk göğsü ( hafifçe yassıltılmış)[*]- 1/ 2 bardak tereyağı[*]- 1 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz - 1 adet dövülmüş karanfil (isterseniz karanfil koymayabilirsiniz)[*]- 1 yemek kaşığı kıyılmış sarımsak[*]- biraz tuz ve karabiber[*]- 1/ 2 bardak un[*]- 2 çırpılmış yumurta[*]- galeta unu Tarifin Hazırlanışı [*]Tavuk göğüslerini yağlı kağıt arasında döverek inceltin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|