Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biberiyeli, güvercin, mantarlı, porcini, tarifi, yabani, yapılışı

Porcini Mantarlı Ve Biberiyeli Yabani Güvercin Tarifi / Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Porcini Mantarlı Ve Biberiyeli Yabani Güvercin Tarifi / Yapılışı





Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin Tarifi - Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin Yapılışı - Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin Nasıl Yapılır?



Malzemeler :
2 adet güvercin göğüs
2 adet güvercin budu
Zeytinyağı
5 adet küp şeklinde kesilmiş kereviz ve havuç
10 adet porcini mantarı
3 çorba kaşığı demi glass sos
1 su bardağı kırmızı şarap
Taze kekik ve biberiye


Yemeğin Tarifi :
Güvercin göğüs ve budunu teflon tavada pişirin Sebzeleri ve mantarları zeytinyağında ayrı ayrı soteleyin Üzerlerine demi glas sosu ve kırmızı şarabı bölerek ekleyin 5 dakika kaynatın

Sebzeleri ve mantarları tabağa koyduktan sonra üzerine güvercin etini yerleştirin Taze kekik ve biberiyeyle süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.