![]() |
Porcini Mantarlı Ve Biberiyeli Yabani Güvercin Tarifi / Yapılışı
Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin Tarifi - Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin Yapılışı - Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin Nasıl Yapılır? Malzemeler : 2 adet güvercin göğüs 2 adet güvercin budu Zeytinyağı 5 adet küp şeklinde kesilmiş kereviz ve havuç 10 adet porcini mantarı 3 çorba kaşığı demi glass sos 1 su bardağı kırmızı şarap Taze kekik ve biberiye Yemeğin Tarifi : Güvercin göğüs ve budunu teflon tavada pişirin. Sebzeleri ve mantarları zeytinyağında ayrı ayrı soteleyin. Üzerlerine demi glas sosu ve kırmızı şarabı bölerek ekleyin. 5 dakika kaynatın. Sebzeleri ve mantarları tabağa koyduktan sonra üzerine güvercin etini yerleştirin. Taze kekik ve biberiyeyle süsleyerek servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.