Limonları iyice yıkayın ve kurulayın Limonları dik olarak tutup yukarıdan ortaya kadar 4′e bölün yani 2 sefer ortaya kadar kesin Limonu ters çevirip aynı işlemi tekrarlayın Limon her 2 tarafından da kesilmiş ve orta kısmında birbirini tutar vaziyette olacaktır Kesilmiş açık aralıklara bolca deniz tuzunu doldurun Bir cam kavonoza yerleştirin Üstüne 1-2 limonun suyunu ve üstleri kapanıcak kadar suyu ilave edip dolaba kaldırın Limonların üstünün daima su ile kapalı olmasına dikkat edin Buzdolabın da 1 sene kadar saklanabildiğini de okudum Içinden limon aldığınız zaman yeni limon ilave edebilirsiniz turşunuza
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.