Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bilgi

Bilgi...

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bilgi...




PATLICAN KABUKLARI:

Patlıcan kabuklarını soyduktan sonra, içine sirke ve çok az zeytinyağı konmuş
suda bir süre haşlayın Daha sonra istediğiniz küçüklükte dilimleyin ve
pilav yaparaken içine karıştırın Göreceksiniz pilavınız çok leziz olacak




PÖRSÜYEN SEBZELER İÇİN:

Yeşil sebzeler, dolapta bekletseniz dahi bir süre sonra porsur Oysa, pörsüyen
sebzeleri kullanmadan önce, limon suyu ilave edilmiş soğuk su dolu bir kapta
bir saat bekletirseniz, çok daha taze görünmesini ve lezzetli olmasını
sağlarsınız

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.