ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   Bilgi... (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=568704)

Prof. Dr. Sinsi 08-24-2012 04:56 PM

Bilgi...
 

PATLICAN KABUKLARI:

Patlıcan kabuklarını soyduktan sonra, içine sirke ve çok az zeytinyağı konmuş
suda bir süre haşlayın. Daha sonra istediğiniz küçüklükte dilimleyin ve
pilav yaparaken içine karıştırın. Göreceksiniz pilavınız çok leziz olacak.




PÖRSÜYEN SEBZELER İÇİN:

Yeşil sebzeler, dolapta bekletseniz dahi bir süre sonra porsur. Oysa, pörsüyen
sebzeleri kullanmadan önce, limon suyu ilave edilmiş soğuk su dolu bir kapta
bir saat bekletirseniz, çok daha taze görünmesini ve lezzetli olmasını
sağlarsınız.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.