|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
nesil, sanatçıyı, tanıyamıyacak, usta, yazıkki, yeni |
![]() |
Yazıkki Yeni Nesil Usta Sanatçıyı Tanıyamıyacak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yazıkki Yeni Nesil Usta Sanatçıyı TanıyamıyacakEN GÜZEL K ![]() badi Ekrem: Uzak dogudan gelen, bütün dunyayı saran ve felsefesi olan bu sporun adı nedir ![]() İnek Şaban: Güreş olabilir mi? Badi Ekrem: Hayır evladım ![]() ![]() İnek Şaban: Bonanza ![]() Badi Ekrem: Hayır ![]() İnek Şaban: Tamam anladım ihtiyar delikanlı ![]() Badi Ekrem: Hoaayiiir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir sure sonra ![]() ![]() ![]() ![]() İnek Şaban: Buldum ![]() Badi Ekrem: Huoaaaaayiiiiir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevtap: Hocam ben söyleyebilir miyim Badi Ekrem: Ah tabiyy ![]() ![]() Sevtap:Kung-fu Badi Ekrem: Bravo tebrik ederim, ayrica diğer bayan arkadaşpları da tebrik ederim ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------- Badi Ekrem: Kaldır şunu Şaban!! Şaban: Hocam kalkmıyo ![]() Badi Ekrem: Kaldır diorum !! Şaban: Yaw kalkmıyo diyom kaldır diyo hhıhı ----------------------------------------------- Maho Ağa: O ne, ula dur, napirsın laa, dellendin mi hayvanoğluhayvan K ![]() Maho Ağa: Ula puştoğlu seni K ![]() Maho Ağa: Kovmirım ulan kovmirım, durzi kovmirım ----------------------------------------------- İnek Şaban: Aaaa sende mi kaçtın mahmut hoca? Hayret yaw tünelde hiç karşılaşmadık ![]() ![]() ----------------------------------------------- K ![]() H ![]() K ![]() H ![]() ----------------------------------------------- H ![]() K ![]() H ![]() K ![]() ----------------------------------------------- H ![]() K ![]() H ![]() K ![]() H ![]() K ![]() H ![]() K ![]() H ![]() ----------------------------------------------- Badi Ekrem: Şabaaaan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şaban: Ne biliym ben??!! Badi Ekrem: Cirit cirit ![]() ![]() Şaban: Nie lazım değil mi Badi Ekrem: Aaaatttt!!! ----------------------------------------------- Bihter : Çok naziksiniz Ramazan bey Şaban: Öyleeyimdir hiihihihihig!! Bihter : Üstelite cok küstahsınız Şaban: aman efem,iltifat ediyosunuz hihiiiihihg!! (Şaban koltuktan düşer) Bihter : Bişey oldumu ramazan bey? Şaban: Yok canım, birazcık, g ![]() ![]() ----------------------------------------------- Kadın: Beni nasıl buluyosun Sait: Valla çok kolay buluyorum merdivenden çıkıyorum sola dönüyorum ![]() ----------------------------------------------- Baba: Al bu parayı ![]() K ![]() ![]() ![]() Baba: Ne çekilmez? K ![]() ![]() not: bu sahneyi izleyenler hatırlayacaktır ne bile çekilmeyeceğini açık açık yazmıyorum ----------------------------------------------- Ş ![]() K ![]() Ş ![]() K ![]() Ş ![]() K ![]() Ş ![]() K ![]() Ş ![]() K ![]() Ş ![]() K ![]() Ş ![]() GÜMP K ![]() ----------------------------------------------- Komutan: Olay nası intikal etti? Şaban: Efendim şimdi bu adam karşıdan geliyodu ![]() Hüsamettin: Hööööööööstttt ben adammıyım?? Şaban: Değilmisin?? vah vah!! ----------------------------------------------- bu sahnedede bizim ineğe hocanın ağzından mektup yazmışlardı beni seviyorsan sınıfta inek gibi mööö le diye Şaban: Mööööööööööööö Şaban: Mööööööööööööö!!!!! Semra Hoca: Möö??? Şaban: Eeett Möööö ihihihihi ----------------------------------------------- Elden Sırayla Maaş Dağıtılır ![]() ![]() ![]() ![]() Patron: -300 Patron: -300 Patron: -300 Patron: 100(Kemal Sunal) K ![]() Patron: Onlar sendikalı K ![]() söylenmeye başlar : way şerefsiz hemşerisine torpil geçiyo ----------------------------------------------- Ferit: Alsana Şaban bu leblebiler Güdük'ün dolabına saklamış namussuz akşam yürüttük Şaban: Dolaba saklamış haaaa kalleeş ![]() ![]() pek güzel oluyo ![]() Güdük: Yok,ineğin birinden yürüttüm muahaha ----------------------------------------------- Bilo: Ne itip duriysen ulaa Feyzo: Sus günah abdest alıyosun eşşolueşşek ![]() ------------------------------------------------ Ş ![]() K ![]() ![]() Ş ![]() ![]() ![]() ![]() K ![]() Ş ![]() ------------------------------------------------ T ![]() ![]() Leyla: Okuyun paşam ![]() ![]() ![]() T ![]() En sevdiğim tatlı kazandibidir ![]() Leyla sev beni sokma müşküle, Beraber kaşık atalım bir tabak keşküle ![]() ------------------------------------------------ Ramazan: Muhterem hanfendi! Siendie insianmiısın Şaban: Ramazan ne diyon kendine gel Ramazan:Sen karışma, Sana insian diyenin gozü çıksıin ![]() Şaban: Sende karımısın bea şu hale bak ne biçim karısın lan sen ![]() Ramazan: Şaban kendine gel ne diyosun Şaban: Dur ramazan çok güzel gidiyorum hıhıhıh Ramazan: Sen bir meleksin meleeeeek Şaban: Evet hıhı melek yaw dimi Ramazan melek ------------------------------------------------ Güdük: Söyle bakalım Şabannn ineklerde mantık varmıdır? Şaban : İnek babandır Hoca : Aaa Güdük: Hocam müsadenizle dövicem! Hoca : Müsade sizin buyrun Güdük: Seni terbiyesiz seni, seni haylaz seni Şaban : Ne vuruyon eşoğlueşşek Güdük: Sus otur yerine ------------------------------------------------ ALLAH Rahmet Eylesin Kemal Sunal Usta Bir Tiyatro Sanatçısı İdi ![]() |
![]() |
![]() |
|