![]() |
Yazıkki Yeni Nesil Usta Sanatçıyı Tanıyamıyacak
EN GÜZEL K. SUNAL REPLİKLERİ <ŞABAN>
badi Ekrem: Uzak dogudan gelen, bütün dunyayı saran ve felsefesi olan bu sporun adı nedir. İnek Şaban: Güreş olabilir mi? Badi Ekrem: Hayır evladım.Hani bak televizyonda oynuyor. İnek Şaban: Bonanza. Badi Ekrem: Hayır.Hani hocası var bööle İnek Şaban: Tamam anladım ihtiyar delikanlı. Badi Ekrem: Hoaayiiir.Hani bak böyle...quwwwa quowwa.quwa... bir sure sonra.... İnek Şaban: Buldum.Charlie'nin Melekleri Badi Ekrem: Huoaaaaayiiiiir..... Sevtap: Hocam ben söyleyebilir miyim Badi Ekrem: Ah tabiyy..Buyrun Sevtap:Kung-fu Badi Ekrem: Bravo tebrik ederim, ayrica diğer bayan arkadaşpları da tebrik ederim.i-hii.. ----------------------------------------------- Badi Ekrem: Kaldır şunu Şaban!! Şaban: Hocam kalkmıyo. Badi Ekrem: Kaldır diorum !! Şaban: Yaw kalkmıyo diyom kaldır diyo hhıhı ----------------------------------------------- Maho Ağa: O ne, ula dur, napirsın laa, dellendin mi hayvanoğluhayvan K.Sunal: Bu suyun esansı eskik ağam, itibarına kölge düşiy Maho Ağa: Ula puştoğlu seni K. Sunal: Kovdunmu ağam Maho Ağa: Kovmirım ulan kovmirım, durzi kovmirım ----------------------------------------------- İnek Şaban: Aaaa sende mi kaçtın mahmut hoca? Hayret yaw tünelde hiç karşılaşmadık.. ----------------------------------------------- K.Sunal: Yahu Ramazan bizim kumandanın bu evde ne işi var ? H.Akçatepe: Şişşşt sesini çıkartma kumandan senin süt annenin ağabeyiymiş K.Sunal: Allaaahh o zaman süt kumandanım oluyor demekki , gidip elini öpeyim H.Akçatepe: Şaban dur saçmalamaaaa!! ----------------------------------------------- H.Akçatepe: Hişşt gürültü etme be K.Sunal: Kim ediyo be? H.Akçatepe: Sen! K.Sunal: Evet ben hiii ----------------------------------------------- H.Akçatepe: Şabaaan K.Sunal: Neeaa?? H.Akçatepe: Elmaaa , S Koyy K.Sunal: Selmaaa H.Akçatepe: Ehe Kıçına Koyy K.Sunal: Burdamı Çok Ayıpp?? H.Akçatepe: Elmanın Kıçına Koyy K.Sunal: Hee! Elmaass H.Akçatepe: Bulduk İşte Elmasııı ----------------------------------------------- Badi Ekrem: Şabaaaan..gel burayaaaa...Buna ne denir Şaban: Ne biliym ben??!! Badi Ekrem: Cirit cirit.. hadi at!! Şaban: Nie lazım değil mi Badi Ekrem: Aaaatttt!!! ----------------------------------------------- Bihter : Çok naziksiniz Ramazan bey Şaban: Öyleeyimdir hiihihihihig!! Bihter : Üstelite cok küstahsınız Şaban: aman efem,iltifat ediyosunuz hihiiiihihg!! (Şaban koltuktan düşer) Bihter : Bişey oldumu ramazan bey? Şaban: Yok canım, birazcık, g.t.m acıdı, o kadar hıhııhg! ----------------------------------------------- Kadın: Beni nasıl buluyosun Sait: Valla çok kolay buluyorum merdivenden çıkıyorum sola dönüyorum. ----------------------------------------------- Baba: Al bu parayı. ama sakın zamparalık yapmayasın haa!! K. Sunal: Ne zamparalığı. bu kadarcık parayla şey bile çekilmez. Baba: Ne çekilmez? K. Sunal: Niyet. not: bu sahneyi izleyenler hatırlayacaktır ne bile çekilmeyeceğini açık açık yazmıyorum ----------------------------------------------- Ş. Şen: En büyük çadıra yanaş K. Sunal: Yanaştım zaten Ş. Şen: Şimdi işin sonuna geldik aslanım benim! Şaban? içerde ne görüyosun? K. Sunal: İçerde hıyar gibi bi herif var Ş. Şen: Napıyo o hıyar? K. Sunal: Telefonla konuşuyo kumandanım Ş. Şen: Bu son konuşması olcak ayının K. Sunal: Bi daha konuşturmayalım kumadanım Ş. Şen: Şaban? gözün kesiyomu alaşağa edebilcek misin iti? K. Sunal: Anasını bile bellerim itoğlu itin Ş. Şen: Güzel yavaşça içeri süzül K. Sunal: Süzüldüm zaten Ş. Şen: Ağır bişey al elinei vur herifin kafasına GÜMP K. Sunal: Vurdum herifin kafasına kumadanım sesin kesildi yahu? ----------------------------------------------- Komutan: Olay nası intikal etti? Şaban: Efendim şimdi bu adam karşıdan geliyodu. Hüsamettin: Hööööööööstttt ben adammıyım?? Şaban: Değilmisin?? vah vah!! ----------------------------------------------- bu sahnedede bizim ineğe hocanın ağzından mektup yazmışlardı beni seviyorsan sınıfta inek gibi mööö le diye Şaban: Mööööööööööööö Şaban: Mööööööööööööö!!!!! Semra Hoca: Möö??? Şaban: Eeett Möööö ihihihihi ----------------------------------------------- Elden Sırayla Maaş Dağıtılır.... Patron: -300 Patron: -300 Patron: -300 Patron: 100(Kemal Sunal) K.Sunal: Onlara 300 bana neden 100 Patron: Onlar sendikalı K.Sunal: ne olmuş Bende Harranlıyım söylenmeye başlar : way şerefsiz hemşerisine torpil geçiyo ----------------------------------------------- Ferit: Alsana Şaban bu leblebiler Güdük'ün dolabına saklamış namussuz akşam yürüttük Şaban: Dolaba saklamış haaaa kalleeş.Ben de gözünün önünde yiyim hıyarın.Ooohh beee enayi leblebisi yemekte çok pek güzel oluyo.Sen de mi enayinin birinden yürüttün Güdük: Yok,ineğin birinden yürüttüm muahaha ----------------------------------------------- Bilo: Ne itip duriysen ulaa Feyzo: Sus günah abdest alıyosun eşşolueşşek.Eunzubillaaaahh ------------------------------------------------ Ş.Şen: Ula bu faşo nedirki? K.Sunal: Böle puşt kibin i.ne kibin bişey Ş.Şen: Ulan seni... K.Sunal: Koviimisen ağam Ş.Şen: Kovmirem ulan itoğlu it ------------------------------------------------ T.Paşa: Leylaaa sana bir şiir yazdım. okuyayım mı? Leyla: Okuyun paşam..." T.Paşa: Aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir, En sevdiğim tatlı kazandibidir. Leyla sev beni sokma müşküle, Beraber kaşık atalım bir tabak keşküle. ------------------------------------------------ Ramazan: Muhterem hanfendi! Siendie insianmiısın Şaban: Ramazan ne diyon kendine gel Ramazan:Sen karışma, Sana insian diyenin gozü çıksıin. Şaban: Sende karımısın bea şu hale bak ne biçim karısın lan sen. Ramazan: Şaban kendine gel ne diyosun Şaban: Dur ramazan çok güzel gidiyorum hıhıhıh Ramazan: Sen bir meleksin meleeeeek Şaban: Evet hıhı melek yaw dimi Ramazan melek ------------------------------------------------ Güdük: Söyle bakalım Şabannn ineklerde mantık varmıdır? Şaban : İnek babandır Hoca : Aaa Güdük: Hocam müsadenizle dövicem! Hoca : Müsade sizin buyrun Güdük: Seni terbiyesiz seni, seni haylaz seni Şaban : Ne vuruyon eşoğlueşşek Güdük: Sus otur yerine ------------------------------------------------ ALLAH Rahmet Eylesin Kemal Sunal Usta Bir Tiyatro Sanatçısı İdi. |