Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karabasan

Karabasan .. :|

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karabasan .. :|

Biri anlatıyor

Cumartesi başımdan geçen olay

Gece saat kaç bilmiyorum Susadım ve içmek için kalktım İçip yerime yatmak için yatağıma döndüm Yattım ve üzerime battaniyeyi çektim Gözlerimi kapamak üzereydim gördüğüm şeyi anlatıyorum şimdi Kendim olduğum gibi karşımda ayak ucunda duruyorum Tenim gıpgri olmuş ve gözlerime bakmaya çalıştığımda sadece karanlık Gözlerin olduğu yer gözükmüyor zaten Ve o an aklımda sadece çığlık atmaya çalışıyorum ama olmuyo ve her hücreme çivi saplanmış gibi kıpırdayamıyorum Kendim bana doğru yavaşça yüzünü yaklaştırmaya başlayınca artık korkudan ne yapıcağımı şaşırdım ve aklıma dualar geldi Hemen bir kaçını aklımdan geçirince sanki hiç bişey olmamış gibi aniden püf diye kayboldu o karşımdaki 'Ben' Vücudum salındı Koşa koşa babamı uyandırdım ve durumu anlattım dua okudu ve benimde okumamı söyledi Sabaha kadar karşı koltukta beni beklemiş adamcağız 17 yaşındayım hayatımda ilk defa böyle korktuğumu hatırlarım Allah kimseye benzerini göstermesin ne diyim

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com