Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bosluga, dus, icımdekı

İcımdekı Bosluga Dus

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İcımdekı Bosluga Dus

Gözkapaklarıma uyku oturdu

Gecenin kaçıncı çeyreği bilinmiyor

Ben ise hala suskun

Kazanılan zaferler kanla yazılır tarih denilen kitabımın sayfalarına

HİÇKİMSE bile sorgulayamadı kazandığım zaferlerin meşruluğunuÇünkü kazandığım zaferler hep asildiSuskularım gibi

Sayfalar kurudu ve ben yine öylesine serkeş bir girdabın içinde buldum kendimiNeden hala susuyorsun diyenler oldu

''Ağlamak için gülmekten daha çok sebebim var'' dedimVe ben yine sustum

Ve yine

Ve yine

Ağlayamadım benAğlamak yenilmişliği işaret eder çoğu zamanKazandığım zaferlerden sonra yakışmaz ki bana ağlamakKazandığım zaferler adına ağlamam

Ben zafer sarhoşluğu da yaşamadım oysaVe kendimi ve hiçkimseyi incitmemek adına yaptıklarım gün gelipte beni kanattı

Bil(e)mezdim

Sonra diyorum da kendime

''Bağır hadi haykır!''

Çare olacaksa çaresizliğine

Hiçkimsenin sığdıramayan yanları gelir beni bir gülüşüneVe açıkta kalan sen yanım acı olur

ÜşürümYumruklarımı sıkarım duvarlara

Ağzımda dişlerim ufalanır tükürürümKAN

Dilimde sana söylenmesi gereken sözleri tükürürüm sonra

Hadi yine gelme

Ben bu mektubumda da beklerim seni

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com