![]() |
...Gidiyorum!!!... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ...Gidiyorum!!!...ışıl ışıldı gözlerin ![]() ![]() güneş boynunu bükmüş sana bakıyordu ![]() ![]() ![]() o kadar soluktu ki etraftaki ağaçlar sen baktığında gözlerimde havalandı tüm kanadı kırık kuşlar ve o an sus pus oldum yalnızlığıma pusu kurdum gözlerinde ve yüreğini tam alnının çatısından vurdum ![]() ![]() ![]() hoyrattım! Bakışlarım kaçak,apansız bir fer oldu gözlerimde canlanan ![]() ![]() ![]() imkansız ![]() ![]() ![]() imkansızlık hemen ayaklarımın altında boynu bükük yatıyordu ![]() ![]() ![]() gözlerim ![]() ![]() ![]() neden bu ihanet yüreğini emanet bıraktın sevdalara? şimdi gel ![]() ![]() ![]() yoksa ![]() ![]() ![]() ben azalıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() içimde öldürdüğüm dişiler kadar yetimim yitirmişliğim hüzün kokar nasırlaşır aşk sözleri dilimde ve yarım kalırım ![]() ![]() ![]() düşerim işte o an, elimde ağzını kapattığım çığlıklarımla yamacına ![]() ![]() ve o zaman sen benden geçersin ![]() ![]() ![]() ve ben ( h )içliğimden ![]() ![]() ![]() şimdi soruyorum zaman/sızıma ![]() ![]() kaç ben kaldı sende ![]() ![]() ![]() şimdi umudumun yitirmişliğini sardığın yırtık kefenden sana tebessüm ediyorum ![]() ![]() ![]() ve üzerimde sonbahar yaprakları ağlıyor ![]() ![]() ![]() ve ben binlerce kez ölüyorum ![]() ![]() seni her tamamladığımda ayağa kalkmak istiyorum her dirilmem bir paslı çivi söküyor tabuttan ![]() ![]() ![]() ve hüzünlerim yosun tutuyor ![]() ![]() ![]() artık kıpırdamak bile yasak ![]() ![]() ![]() ve gözlerine hiç değdiremediğim yalnızlığım ![]() ![]() şimdi kanamalı yüreğim ve ben ölü(yorum) bir öyküm vardı oysa gözlerine bakarken yazdığım ![]() ![]() bir gece ansızın usulca süzülecektim ![]() ![]() ve yokluğumun sinmiş olduğu perdeni aralayıp sen uyurken kulağına fısıldayacaktım ![]() ![]() sen uyurken yar ![]() ![]() ![]() düşlerine izinsiz iltica edecektim seninle kocaman olan ve sol kaburgama sığmayan yüreğimle ve çocukça şımaracaktım rüyalarında elimde bir avuç tebessümle sabahın olacaktım ve yüzünü yıkayacaktım günesin bile girmeye kıyamadığı hücrende ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi sana soruyorum ![]() ![]() git(me)meliyim mi? gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sana yeşermemiş umutlarımı bırakıyorum sessizliğimi sırtlayıp puslu bir gecede gidiyorum buğulu camlar ardından tebessümüne el salla*****, kana***** gidiyorum sen garantisini ver dönüşlerimin kefili ol yokluğumun avuçlarımdan kokunu kazı***** gidiyorum ![]() ![]() ayaklarıma dönüşlerim batmadan savuruyorum kendimi içimde öldürdüğün binlerce sen ile yitik coğrafyalara vatan/sızım /sen/sizim ruhum diz çökse de kaldığın yönde tutukluk yapmayacak ciğerim deli gibi koşuyorum ciğerimi yararcasına hani bir öyküm vardı ya ![]() ![]() anlatacak ![]() ![]() ![]() onu da sensizlikte yakacağım ![]() ![]() ![]() ![]() küllerinden bir sen daha yaratıp yanıbaşında ağlayacağım ![]() ![]() ![]() gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tut (ma) ellerimi |
![]() |
![]() |
|