Bır Keresınde Bende Terk Etmıstım Senı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bır Keresınde Bende Terk Etmıstım Senıbir keresinde ben de terk etmiştim seni ![]() halbuki ne çok düşünmüş ve yapamamıştım o an'ı ![]() defalarca ![]() bir keresinde iskelede bırakıyordum seni bir defa pencerenin altındayken sen ben cama çıkıyordum… bir vapura binip gidiyordum sonra bir tren istasyonundan sen öylece kalakalıyordun… ne çok terketmişim seni ben aslında düşlerimde ![]() hem de senden önce ![]() seninle biz berabere kaldık ![]() ha düş ha gerçek hem ne fark eder ben de terketmiştim seni kerelerce hem de belki… her gece uykularımı süslüyor şekli terk edişlerim… bir sonbahar oluyorsun ![]() bir atkı… üstünde gri bir kazak ![]() sonra kumsalda bir ateş yanıyor yoksunluğunda bir günün bırakıyorum o anda seni sen ve ateş susuyorsunuz bana… ağır ağır gidiyorum bir anı daha ekliyorum sen giderken gözlerinin üstüne bir keresinde bir vadide soluyor çiçekler yerler hala sarıyken terk ediyorum yaprakları ellerinden topluyorum birikmeye yüz tutmuş günleri seni gördüğün son günü hep dün ilan ediyorum… ben artık her sonbaharda terk ediyorum seni yaprak biriktirirdim küçükken saklardım bir köşeye kaybolmasınlar diye kendime bile belli etmezken yerlerini hiçbir zaman bulamadım durdukları köşeleri… artık yüzü tutmayan düşlerimde bile anımsayamadığımda terk ettiğim yüzleri tanıyorum şimdi sarı yok şimdilerde herşey yeşile buruk, herkez bana yitik yapraklar ıslak artık… ikimiz de terk ettik sonbaharı… bir keresinde ben de terk etmiştim seni ![]() ![]() senin ruhun bile duymadı… |
|
|
|