![]() |
Ben Seni En Çok Yokken Sevdim !! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Seni En Çok Yokken Sevdim !!En ağır şartlarda filiz veren mucizeler gördüm ben ![]() ![]() ya da en mucizevi anlarda kopan fırtınaları da yalın ayak çocuk yürüyüşü gibi yüreğime batan cam kırıklarını görmezden gelmeliydim gelemedim gördüm tüm korku yüklü,ürkütücü,soğuk kırıkları korktum bir kez daha;kendime dönememekten şimdi ufkuma yeni yollar çiziyorum,beğenmeyip siliyorum baştan çiziyorum bir sürü söz biriktirip kendime saklıyorum her gece ansızın kırıp,her sabah yeniden almaya yola koyuluyorum yeni sözler öğreniyorum;yeni acılarıma süslü kelimeler kuruyorum oysa ne çok söz varmış seni anlatmaya ama hiçbir cümlenin tabiri caiz olmamış Senin bu kadar fazla hatta özel sözleri hakkettiğini düşünmüyorum aslında ![]() Senin için söylendiğini de düşünmemelisin,keza sana değil ![]() Benim sevdamaydı sözlerim ![]() çünkü ben aşık olabilmeyi özledim,ben aşık olabilmeyi;sen olmasan da öğrenirdim ![]() ![]() ![]() ![]() yani şu kadarını söylüyorum;sen değilsin bu hikayenin ne baş kahramanı ne de ilhamı bir tek benim tek başıma hakkettim,kimseye el sürdürmedim ![]() Sevdama tek kötü söz gelmesin diye yüreğimi paramparça ettim ![]() Bir kırık sözüm olmadı bu yüzden sana yoksan yoksun var (?) hiç olmadın ![]() ölüme hasret yazıldı adın ![]() ben ölmeyi de yaşamayı da en az senin kadar istedim gözlerimi kapatıp karanlığa yürüdüm ben zifiri karanlıkta sana en yakışır sözü ayak seslerinden tanıdım ![]() ![]() ![]() Yokluğun yeni bir varlık oldu kimliğime Ben seni en çok yokken sevdim şimdi seni her düşümden engelliyorum ![]() ![]() ![]() Ve nihayet kendime dönüyorum |
![]() |
![]() |
|