Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ihtiyacım, yardıma

Yardıma İhtiyacım Var !

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yardıma İhtiyacım Var !

Arkadaşlar konunun yeri burasımı bilmiyorumEn uygun yer burayu gördümDeğilse yetkililer taşısın lütfen!

Arkadaşlar ben birisini 35 senedir çok seviyorumSevdiğim kişi benim 9 senelik arkadaşımBen buna sevgimi 35 sene hiç sölemedim hep içimde yaşadımBunu acısını çok çektim ve artık dayanılmaz bir aldıSonunda 5 nisan 2008 günü 21:40 sualrında söyledimOlumlu karşıladı ama ertesi gün sanki herşey bitmiş o kardeş gibi yakınlığımız o sıcacık arkadaşlıımız bitmiştiŞimdi tarih 10 ekim 2008Bu güne kadar sadece 1 kez konuştum oda bi doğum gününü kutladğımda(Mesajla)Ondan başka hiç ne yanyana geldim nede bi konuşmamız geçti

Şİmdi aynı dershanede aynı sınıfyızBunu nasıl değerlendirebilirim?Neler yapmayalım?

Ben birde pazar günü onunla konuşmak istiyorumOna sevgimi son kez haykrımak istiyorumİçimi son kez dökmek istiyorumBunu söylerken onu nasıl etkileyebilirim?Neler söylersem onun ilgisini çekebilrim yardım ederseniz çok makbule geçerŞimdiden ilginiz için tşkeder ii forumlar dilerim

Alıntı Yaparak Cevapla

Yardıma İhtiyacım Var !

Eski 08-24-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yardıma İhtiyacım Var !

Bana sorarsan geri çekil derim nedendir bilinmez insanlar kaçanı kovalar

Bak dostum bayanlar ( tabi yazdıklarından erkek olduğunu anladığım için ) özellikle arkdaşken aşık olan erkeklerden uzak oynarlar Erkelerde ne yazık ki yakın arkadaş kalmazlar genleri izin vermez Sana umut vermek istemem bana sorarsan adam gibi adabıyla otur ve bir kez ona karşı ne hissettiğini ve niyetinin ne olduğunu söyle ve zaman ver

Bu süre içinde o sana dönüş yapana dek Arama, sorma hatta sadece slm ver aşırı muhabbetin olmasın Eğer birşey olacaksa elbet incilerini dökecektir Sen sıranı savdıktan sonra senin attığın her adım seni biraz daha kötü yapacaktır

Unutma teklif edersin adın sadece teklif etti olur ısrar edersen bir andan serseri olursun Efendiliğini bozmadan adam gibi konuş ve geri çekil derim Bende sana tavsiye

Kolay gelsin

Ayrıca takma kafana emin ol GEÇER

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com