![]() |
Yardıma İhtiyacım Var !
Arkadaşlar konunun yeri burasımı bilmiyorum..En uygun yer burayu gördüm..Değilse yetkililer taşısın lütfen..!
Arkadaşlar ben birisini 3.5 senedir çok seviyorum..Sevdiğim kişi benim 9 senelik arkadaşım...Ben buna sevgimi 3.5 sene hiç sölemedim hep içimde yaşadım..Bunu acısını çok çektim ve artık dayanılmaz bir aldı..Sonunda 5 nisan 2008 günü 21:40 sualrında söyledim..Olumlu karşıladı ama ertesi gün sanki herşey bitmiş o kardeş gibi yakınlığımız o sıcacık arkadaşlıımız bitmişti..Şimdi tarih 10 ekim 2008..Bu güne kadar sadece 1 kez konuştum oda bi doğum gününü kutladğımda..(Mesajla)..Ondan başka hiç ne yanyana geldim nede bi konuşmamız geçti.. Şİmdi aynı dershanede aynı sınıfyız..Bunu nasıl değerlendirebilirim?Neler yapmayalım? Ben birde pazar günü onunla konuşmak istiyorum...Ona sevgimi son kez haykrımak istiyorum..İçimi son kez dökmek istiyorum..Bunu söylerken onu nasıl etkileyebilirim?Neler söylersem onun ilgisini çekebilrim yardım ederseniz çok makbule geçer...Şimdiden ilginiz için tşk.eder ii forumlar dilerim... |
Yardıma İhtiyacım Var !
Bana sorarsan geri çekil derim nedendir bilinmez insanlar kaçanı kovalar.
Bak dostum bayanlar ( tabi yazdıklarından erkek olduğunu anladığım için ) özellikle arkdaşken aşık olan erkeklerden uzak oynarlar. Erkelerde ne yazık ki yakın arkadaş kalmazlar genleri izin vermez. Sana umut vermek istemem bana sorarsan adam gibi adabıyla otur ve bir kez ona karşı ne hissettiğini ve niyetinin ne olduğunu söyle ve zaman ver. Bu süre içinde o sana dönüş yapana dek. Arama, sorma hatta sadece slm ver aşırı muhabbetin olmasın. Eğer birşey olacaksa elbet incilerini dökecektir. Sen sıranı savdıktan sonra senin attığın her adım seni biraz daha kötü yapacaktır. Unutma teklif edersin adın sadece teklif etti olur ısrar edersen bir andan serseri olursun. Efendiliğini bozmadan adam gibi konuş ve geri çekil derim. Bende sana tavsiye. Kolay gelsin. Ayrıca takma kafana emin ol GEÇER |