![]() |
Sen Benım Denız Fenerımsın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Benım Denız Fenerımsınsen benim deniz fenerimsin dalgalar alsin beni sen orda kal emzikli bir bebek gibi koparip aldilar kollarimdan seni gözlerimi yikilan gözlerinden, koparip aldilar ![]() sesine yasak koydular bakir tellerde, aramiza yollar koydular ,uçmuş köprüler ![]() ne zaman kapimdan geçse, sokagim üzgün bir postaciya agliyor ![]() geceydi ![]() ![]() ![]() bütün işikalri sönmüştü kentin ![]() kirbaç gibi döven soguk yagmurun önünde, ben ve cigaram yalnizdik ![]() içim simsiyah bir vurgundu, içim ateş üstünde, içim ateş üstündeki katran kazanlari ![]() geceydi ![]() ![]() ![]() tütünden sararmiş parmaklarimi, soguk biçak gibi kesiyordu rüzgar ![]() bir elim üşüyordu, bir elimi açikta biraktim gene de, gelir de tutarsin diye ![]() şimdi hangi meyhane avutabilir beni, hangi şarabin kirmizisi, söndürebilir içimi ![]() dolu dolu agular içsem, hangi azrail, senden önce alir canimi ![]() ay barut yüzünü yirtti bulutlarin, kaldirimdaki sulara düştü ![]() yüzün kaldirimdaki sulara düştü ![]() egilip aldim yüzünü,egilip sevdim ![]() haydi sikiysa paranin kantarinda, sevgiyi tartanlar, hayaline de koysunlar yasagi ![]() geceydi ![]() ![]() ![]() bütün işiklari sönmüştü kentin ![]() kirbaç gibi döven soguk tyagmurun önünde, ben,cigaram,bir de kolumda hayalin ![]() ![]() ![]() Aydın Öztürk |
![]() |
![]() |
|