![]() |
Ruhum Kanıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ruhum KanıyorDuymuyorum sesini ama beni dinlediğini biliyorum ![]() ![]() ![]() Ruhumun kanadığını hissedebiliyorum şimdi ![]() ![]() Daha net,daha acı Ve sahici ![]() ![]() ![]() Hiçbir yere ait olmamak gibi, Boşluk gibi İşe yarayan bir şeylerin kalmaması gibi ![]() ![]() Hem seni tırmanıp aşmak değil asıl gayem ![]() ![]() Dibine çöküp kalmak da değildi çaresizlikten ![]() ![]() ![]() Kolay sandığım kolay değilmiş duvar ![]() ![]() Biliyorum artık öğrettiler, Güçlü olmak,sürükleyebileceğin en büyük ağırlık değil ![]() ![]() ![]() Onu ne kadar uzağa taşıyabildiğinmiş ![]() ![]() ![]() Kendi sandalyesi elektrikli bir çocuk iken, Kör ebemin gözlerini bir operasyonla görür hale getirdiler ![]() ![]() Hayallerimi de saklanbaçtan sonra gören olmadı zaten ![]() ![]() ![]() Bak,insan her geçen gün eksiliyor takviminden ![]() ![]() ![]() Ya,duvar anlamıyorum İnsanlar mı çok kayıtsız, Yoksa ben mi fazla umursuyorum? ![]() ![]() ![]() Sevgilerimizi ![]() ![]() Geçmişimizi ![]() ![]() ![]() Bilmediklerimizi ![]() ![]() Çok mu, Çok mu soruyorum kendime? ![]() ![]() ![]() Gün gün azalıyorken ömrüm, Sen de aşınıyorsun artık duvar ![]() ![]() Sen bile eksiliyorsun ![]() ![]() ![]() Biliyor musun, Şarkılarımda hiç gitar olmadı benim ![]() ![]() Hep bildim bileli kan ağlayan bir kemaneydim ![]() ![]() ![]() Gün geçtikçe, Daha net oldu ![]() ![]() Daha acı ![]() ![]() ![]() Dokunabilecek kadar sahici ![]() ![]() ![]() Boş bir sokağı bekliyorsun bu gece de ![]() Biliyorum ![]() ![]() ![]() Yalnızsın sen de ![]() ![]() ![]() Her insan gibi ![]() ![]() ![]() Her insan yalnızdır, Kimse tercih etmez yalnızlığı da, O bizde doğuştan var olanlardandır ![]() ![]() ![]() Keşke ![]() ![]() ![]() Keşke senin gibi sert olabilseydim ![]() ![]() Ruhsuzca ![]() ![]() ![]() Ağlıyorum ![]() ![]() ![]() Değişken mevsimlerim daima yağmur getiriyor ![]() ![]() Yağmurla ağlıyorum ![]() ![]() Yağmura ağlıyorum ![]() ![]() ![]() Karanlığımda soluyorum tuzlu su tadını Genzim yanıyor Bana mısın demiyorum bak ![]() ![]() ![]() Beynimin su sızmaz odası bile yosun tutmuş bak! İyi bak!! Mantığımı çürütüyor aşk ![]() ![]() ![]() Çıkmazdayım duvar ![]() ![]() ![]() Kolay sandığım kolay değilmiş ![]() ![]() Seni tırmanıp aşmak değil asıl gayem Yorgunum da diyemem ![]() ![]() ![]() Biraz yaslansam geçer ![]() ![]() ![]() Dinlediğin için teşekkürler ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
|