Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
icın, kısı, kısın, sevmek

Kısı Sevmek İcın Kısın Sevmek

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kısı Sevmek İcın Kısın Sevmek

Ağlıyordum Bir kış günüydü Üzgündüm Yenilmiştim Herkesle selamı sabahı kesmiş bir sabahtı Kahvaltısız Yola çıktım ağzımda bakır alaşımlı bir tat Efkar gibi yağıyordu kar

Bazıları kışın öldü

sevdiğini insanların

dedem

taha amca

karda izledik ayak izlerini

düşmanlarımızın

bir inşaatın içine götürdü bizi

Uğursuz ayakların

karda bıraktığı lekeler

taha amca karlar içindeydi

taha amca kanlar içindeydi

en güzel kar insanın çocukluğuna yağandır Pencereye yüzümü dayar dua ederdim, kar yağsın, durmasın, tutsun, rütbe düşüp yağmur olmasın diye

Hep kış günlerinde düştüm

umutsuz aşklarımın batağına

buğulu camlara adlarını yazdım

konuşamadığım kızların

ve

babaannemin

nice kırgından taşıdığı

eski mücevher kutusunun

sırrı dökülmüş aynasında

o kadar çirkindim ki

bir grayder durmadan soluklanmadan çalışıyordu toprak damlı evimizin bahçesinde Kalabalıktı Küçüktüm acıdan, yaşça Babaannem bayılmıştı Herkes ağlıyordu Dedem ölmüştü Kar ağlıyordu, yağar gibi Küçüktüm Susuyordum Lapa lapa ağlar gibi

Karda yürümek gibisi yoktur geceleri Işığın yalazında seyretmek kar tanelerinin dansını Bir de ayazda sevmek olmadık bir kadını Soğuktan korumaktır asıl marifet sevdiğinin tenini Aşksız geçen kışların intikamıdır geleneksel bahar sevdalanmaları

Ben hep kışı sevdim

Ben hep kışın sevdim beni

sevmeyenleri

YILMAZ ERDOĞAN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com